Visa studentum.se som: Mobil

Hej!

Vad roligt att du vill veta mer om oss på Sunderby folkhögskola!  

Gemensamt för alla som går hos oss är att de har gjort ett eget val att studera. Frivilligheten är något som vi vet är väldigt viktig, för att hitta sin egen relation till studier och lärande. Vi tror att det fria samtalet och skapande arbetsformer ger de bästa förutsättningarna för kreativitet och utveckling.

Undervisningen hos oss utgår från dig och vi uppmuntrar dig att vara med och skapa din utbildning. Intressen och erfarenheter avgör hur vi lägger upp dina studier och det är under samtalen i klassrummet du lär dig saker - både om dig själv och andra.

Genom att ge dig tid att ägna dig åt dina intressen och mål får du också chans att utforska saker om dig själv. Vi vet att folkhögskoletiden handlar om mycket mer än de faktiska studierna.

Gemenskapen och samtalen gör att du lär dig på ett personligt plan, inte bara för att klara av kursen. Det ger dig en chans att påverka ditt liv, kanske i en ny riktning. Här är du är en del i ett större sammanhang och ditt bidrag är viktigt.

Skapa en egen framtid på dina villkor – du är viktig. Varmt välkommen till Sunderby folkhögskola

Madelene Hansson

Rektor


För mer information om Sunderby folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Konstnär

Yrkesinspiration: Konstnär

Läs mer Sunderby folkhögskola

Vill du arbeta som konstnär? Låt dig inspireras av Linn Winnerstad, tidigare elev på Sunderby folkhögskola som nu har konstnärskapet som yrke. 


Sunderby Folkhögskola

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Sunderby folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Sunderby folkhögskola

Kråkbergsvägen 7
954 42 Södra Sunderbyn

Tel: 0920-26 66 00


Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 23 recensioner.

Tess
(5)
Väldigt rolig och lärorik utbildning till hundskötare, är verkligen tacksam att jag fick en plats på utbildningen och jag har lärt mig så mycket!! Att man dessutom kan studera på distans är guld värt!!
Mattias Celius
(5)
Söker ni efter en utbildning inom speldesign så hittar ni den här! Efter två år hos denna utbildning har jag lärt mig mycket mer om spelutveckling, och om spelbranschen i sin helhet, än vad jag tidigare har gjort. Har haft mina två bästa år här och träffat på en grupp härliga personer som jag aldrig hade träffat annars. Kan starkt rekommen...
Visa mer
Alexander Liljeqvist
(4)
Jag kom till utbildningen med drömmen att kunna förverkliga mina idéer genom mediumet av spel, och har det senaste halvåret lärt mig mycket om branschen, hur processen går till och det tekniska detaljerna samt färdigheterna som krävs för att lyckas. Det finns goda chanser att träffa på de rätta personerna att kunna ta dig in i marknaden om du ä...
Visa mer
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Sunderby folkhögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,4)
Baseras på 23 recensioner.