Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Recensioner av Sunderby folkhögskola

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 27 recensioner.

Hayat Bahri

Jag kan bara säga att jag gick studiehandledare utbildning 21/22 och det var lärorikt för mig och för alla deltagare. Med rekommenderar Sunderby folkhögskola till alla som vill utveckla sig och hitta ett jobb efter en riktig utbildning. Tack Sunderbyfolkhögskola. Tack Susanne och Jonas:)

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Tack för de fina orden, det glädjer oss att du har haft en bra studietid med oss. Vi ska hälsa lärarna Susanne och Jonas från dig, de kommer bli så glada :)

Vi önskar dig all lycka i framtiden!
wyndham walters

Denna utbildning ger bra kunskap och verktyg för att bemöta, hantera och vagleda våra elever i dagens skolan. Bra stöd och lätt tillgängliga kurs pedagoger. väldigt intressant delmoment.

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Våra lärare kommer bli så glada över att höra detta. Hoppas du får stor nytta av utbildningen och att vi får nöjet att höra från dig framöver igen.
Jonas

Är du vegan/vegetarian? Välj en annan skola ... Restaurangen är under all kritik! Lärarna och deltagarstödet är väldigt bra men tyvärr så är information från skolan förvirrande och kan ändras från dag till dag.

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Hej, vad trist att du inte gillar vår restaurang. Vi har alltid dagens vegetariska och om man vill ha vegansk kost går det bra att prata med oss.

Vad bra att lärarna och deltagarstödjarna är bra, men förvirrande information låter inte bra. Hör gärna av dig via epost om du vill berätta mer om din upplevelse.
Sanna

Super nöjd med utbildningen och läraren jag hade, skulle gärna ta fler utbildningar härifrån!

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Nämen stort tack Sanna, det ska vi hälsa vidare till vår lärare på kursen! Hoppas vi får nöjet att ses åter igen och att du får mycket nytta av dina kunskaper från kursen.
Tess

Väldigt rolig och lärorik utbildning till hundskötare, är verkligen tacksam att jag fick en plats på utbildningen och jag har lärt mig så mycket!! Att man dessutom kan studera på distans är guld värt!!

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Men tusen tack för den fina recensionen!! Vad kul att du har fått en bra utbildningstid, det ska vara roligt att studera :) och distans är verkligen guld värt för många!
Mattias Celius

Söker ni efter en utbildning inom speldesign så hittar ni den här! Efter två år hos denna utbildning har jag lärt mig mycket mer om spelutveckling, och om spelbranschen i sin helhet, än vad jag tidigare har gjort. Har haft mina två bästa år här och träffat på en grupp härliga personer som jag aldrig hade träffat annars. Kan starkt rekommen...

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Tack Mattias, vad kul att höra!
Nu blir vi oerhört nyfikna på att höra hur det går för dig och om vi snart får spela något du har skapat.
Önskar dig all lycka och hör gärna av dig!
Visa mer
Alexander Liljeqvist

Jag kom till utbildningen med drömmen att kunna förverkliga mina idéer genom mediumet av spel, och har det senaste halvåret lärt mig mycket om branschen, hur processen går till och det tekniska detaljerna samt färdigheterna som krävs för att lyckas. Det finns goda chanser att träffa på de rätta personerna att kunna ta dig in i marknaden om du ä...

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Underbart Alexander, vi kan bara hålla med.
Utbildningen och platsen den är på är en perfekt kombination för att få med sig alla verktyg en behöver. Kanske kan vi få en chans att rekommendera dig och ett spel du har skapat nån gång snart!?
Håll oss gärna uppdaterade!
Visa mer
Leo.R

Man lär sig alla grunder inom att skapa spel. Redan efter första året så kan man skapa spel själv på egen hand. Det finns tillgång till boende med hyra i närheten. Kräver ingen bostadskö. Man får ganska ofta träffa på experter från industrin. Det är mera praktiska övningar än teoretiska. Man får prova på saker själv. Du får friheten att få sp...

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Tack Leo vi är glada att du fick en bra utbildningstid.
Det är verkligen en bra helhetslösning med utbildning, boende och närheten till verksamma inom spelindustrin.
Vi önskar dig all lycka och hoppas att vi snart får spela något du har skapat!
Håll oss gärna uppdaterade :)
Visa mer
Bear

and I don't regret a thing! Fast-paced, high quality and plenty of opportunities to do fun things in the future! If you're thinking you wanna learn how to make games, don't hesitate to apply, lots of learning and lots of fun!

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Thank you Bear!
Sound like you had lots of fun and managed to find the education that was meant for you, so happy you took a chance!
Let us know if we can try out some of your games soon.
Jennifer Berlin

Trodde jag kunde hundar då jag är uppvuxen med hund och har/haft 2 alldeles egna. Böckerna som är utvalda var intressanta och jag uppskattar dessa lugna och fina metoder. Jag känner ett unikt vänligt sätt av läraren Linnea och att hon är väldigt mån över att man är snäll mot hundar. Där vann hon min respekt då jag själv är sådan. Även om jag int...

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Stort tack Jennifer för den fina beskrivningen av din upplevelse hos oss och läraren Linnea.
Kursen är precis som du skriver även bra för den egna vardagen, inte bara för de som vill jobba med hundar.
Önskar dig och dina hundar all lycka!
Visa mer
Linnea

Kursen kändes oseriös där en privatperson utan kunskaper inom läraryrket eller bred erfarenhet av hundar har ansvar över en utbildning. Jag hade räknat med någon som först och främst hade lång erfarenhet av hund och som har träffat, ägt och tränat många olika raser och hundtyper men också har erfarenhet av att lära ut till andra. Läraren prat...

Niklas Nyman, studierektor Sunderby folkhögskola Kommentar:
Vad tråkigt att du har upplevt kursen på detta sätt, jag kan försäkra att vi har bra lärare med stor kompetens inom de områden de undervisar i. Detta är en mycket populär utbildning med stort söktryck varje år och vi jobbar hela tiden på att bli bättre, du får gärna höra av dig till mig om du vill.
Visa mer
LillaLinda

Bra lektioner, bra bok-val av läraren och tydliga instruktioner. Gick igenom det mesta från A till Ö och hjälper mig i mitt vardagliga jobb på Zoo idag.

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Underbart, vad kul att höra!
Du får gärna återkomma till oss och berätta om ditt arbete, skulle vara intressant och lärorikt att få höra mer.
Alexander

Mycket bra distansutbildning, bra lärare och bra support från SYV! Tack!

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Tack Alexander, vad kul att höra att utbildningen, lärarna och vår syv var bra!
Vet att de gör allt de kan för att er tid hos oss ska bli så bra som möjligt.
Ali Bertan Yarar

En riktigt trevlig upplevelse på folkhögskolan. Bra lärare som verkligen lägger ner tid och kraft på att hjälpa elever så att dom ska få en gedigen kunskap inför jobb eller vidare till högskola. Bra med självständig arbete både i lektion och hemma. Blandat med olika erfarenheter från olika människor. Rekommenderas med ett varmt hjärta.

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Stort tack Ali Bertan Yarar!
Du har fått med det allra viktigaste vi värderar i er tid här hos oss - hjälp på vägen mot vidare studier eller jobb med kunskap och människan i fokus :)
Hoppas du har det bra och att vi ses igen nån dag!
Andreas

Jätte trevlig skola med trevlig personal och deltagare. Lärarna är jätteduktiga och man har både roligt och lär sig mycket på lektionerna. Man blir alltid bra bemött!

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Tack för den fina recensionen!

Det gör oss mycket glada att du har fått ett sånt fint bemötande och lärorik tid hos oss.

Vi ska hälsa vidare detta till alla kollegorna!

Många hälsningar från oss :)
Mohamed Alkhafaji

Jag är integrerad i skolan och mår bra.

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Det gör oss glada Mohamed :) hoppas du mår fortsatt bra idag!
Elin

Toppen lärare & bra läroplan!

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Tack för toppenbetyg och fina ord!
Vi ska hälsa vidare det till kollegorna :)

Många hälsningar från oss!
Sannis

Utvecklades jättemycket av att studera på Sunderby folkhögskola. Rekommenderar starkt denna skola till er som funderar på att läsa gymnasiet eller någon annan utbildning. En guldstjärna till pedagogerna, studievägledaren och deltagarstödjarna som gör ett fantastiskt jobb! Jag trivdes superbra!

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Ååå tusen tack för guldstjärnorna, det värmer verkligen och vi ska se till att skicka vidare dem till alla de berör!

Och tack för rekommendationen, vi är oerhört glada att du har fått en sån fin upplevelse här hos oss.

Många hälsningar från oss alla!
Anna

Väldigt bra personal och lärare. Man får mycket gjort och förstår mycket på varje lektion. Och lär sig. Bra alternativ av tillval.

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Vilket toppenbetyg, låter som att du har fått uppleva precis det vi vill erbjuda var och en!

Önskar dig all lycka i framtiden och skickar många hälsningar från oss alla!
Gisela

Det här skolan är på många sätt bra, man f0r vänner för livet, får utbilda sig efter sin egen fart och vad man själv klarar av, man lär sig mycket och får en ny erfarenhet. Samtidigt så är det en skolan så hellre håller sina egna bakom ryggen trots att dom vet att dom gjort fel, dom räknar inte in alla år i omdömet utan bara de två sista termin...

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Tack Gisela, det gör oss glada att höra att du har fått vänner för livet och att skolan har varit bra. Men tråkigt att höra att du upplever att omdömet inte var bra.
Hör gärna av dig till oss så får vi höra mer och reda ut det.
Önskar dig all lycka i framtiden!
Visa mer
Tomas Aronson Ylipää

Som det står i rubriken så kan verkligen alla lyckas om du får rätt förutsättningar, och det får du på Sunderby folkhögskola. Duktiga och engagerade lärare

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Tack Tomas, du har så rätt och det är tillsammans med er deltagare vi skapar förutsättningar och lyckas!
Emelie

Något bristande vad gäller innehåll om man jämför med gymnasieskolan så tyckte jag att man inte fick nog med kunskap. Personligt bemötande var vagt och tyckte att man behövde kämpa sig till att få ett personligt bemötande. Vissa kurser var bättre än andra, samhällskunskapen var helt klart bra!

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Vad trist att du upplevde att det var bristande innehåll men en förklaring kan vara att vi inte har gymnasieskolans upplägg och utbildningsform. Vi lägger upp vår undervisning och lär oss kunskapen på ett annat sätt. Men man får ändå med sig den kunskap som behövs för att läsa upp betygen, det är bara att det sker på ett annat sätt. Det person...
Visa mer
Cissi

Det har varit toppen, lärarna har varit väldigt hjälpsamma och förstående om man haft någon typ av problem som försvårat studierna.

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Tack Cissi det ska vi hälsa vidare till våra fina kollegor :) Tillsammans gör allt vi kan för att studierna ska fungera för var och en.
Yasin

Jag vill uppskatta från mina värdefulla lärare i Sunderbyn för att deras stöd lärde mig att tänka positiv och kämpa hard och aldrig ge upp. Jag lärde mig mycket kunskap samtidigt utveckla språket. Tack Sunderby!

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Underbart Yasin, du är en stjärna - ge aldrig upp! Vi önskar dig all lycka och hoppas vi ses snart igen :)
Inelda

Vet du när du vill släppa allt och gå bort? Jag hittade ett oerhört ljus i denna skola, inför varje person, direktörer, professorer, studenter och all personal. Ett ljus som mam glömmer men plötsligt den lyser att och man ge dig nytt hopp i dina drömmar.. Ja den här skolan öppnade en stort stort hopp för mig och jag måste tackar alla one by one...

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Stort tack Inelda för de fina orden, det gör oss oerhört glada och rörda av att höra hur din tid hos oss har hjälp dig. Om du nån dag skriver en artikel om oss får du gärna dela med dig av den!

Många hälsningar från oss alla och hoppas vi ses igen, hade varit kul att höra vad du gör idag :)
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in