Visa studentum.se som: Mobil

Dansare heltid

Kulturama
Sammanfattning
Konst- och kulturutbildning
Stockholm
40 veckor
Heltid
Studiemedelsberättigad
Svenska

Dansare heltid

dansutbildning heltid

Dansutbildning på heltid

Kulturamas heltidsutbildning i dans är en utbildning för dig som älskar att uttrycka dig med och vill leva och andas dans under ett intensivt år. Du kommer att få en gedigen dansträning i balett, jazz, modern dans, hip-hop och rytmik. Du kommer med andra ord få en unik bredd och fördjupning som förbereder dig för vidare studier.

Utbildningens innehåll

Parallellt med dansträningen kommer du att få arbeta i olika projekt. Ett sådant kan vara att samarbeta med studenter från våra andra estetiska utbildningar.

Du kommer att få arbeta med uppgifter, både individuellt och i grupp, under handledning av dina pedagoger. Självstudier och eget skapande är också en viktig del i utbildningen. Därför finns det varje vecka disponibel tid som du som studerande kan nyttja för egen träning, koreograferande, förberedelser, analys och reflektion.

Dansutbildning som ger mervärde

Till Kulturamas dansutbildningar söker sig blivande danskonstnärer från hela Sverige och Norden. Utbildningen kan ses som ett startskott för en fortsatt professionell danskarriär, vidareutbildning i dans eller annan scenisk verksamhet.

På Kulturama finns det också en unik möjlighet till gränsöverskridande samarbeten eftersom skolan även bedriver utbildning för musiker, sångare, musikproducenter, singer/songwriters, filmare och fotografer. Att arbeta tillsammans i olika projekt är att bygga nätverk för framtiden.

Ansökan och behörighet

Gymnasieskola, gymnasiesärskola eller motsvarande utbildning alt. ha viss yrkeserfarenhet. För ansökan kontakta skolan via intresseanmälningsformuläret nedan!

Efter utbildningen

Efter utbildningen kan du söka dig vidare till högre utbildningar som DOCH (Dans- och Cirkushögskolan) och Balettakademien.

Kostnader

Avgift

46 200 kr/termin.

Dansutbildningen är studiemedelsberättigade med möjlighet att finansiera linjeavgiften med lån via CSN.

Fortsatta studier

Dansutbildningen ger dig kunskaper och möjligheter för att kunna gå vidare och i framtiden bli yrkesverksam som danspedagog, dansare eller koreograf. Du kommer efter avslutad utbildning vid Kulturama att vara väl förberedd för att söka vidare till Dans- och Cirkushögskolan, Balettakademierna i Sverige eller utbildningar utomlands, alternativt gå direkt ut i yrkeslivet.

Kulturama

Kulturama

Din dröm, vår verklighet På Kulturamas Konst- och Kulturutbildningar har du möjlighet att under professionell ledning utforska och finna dina styrkor som framtida artist. Kulturama hjälper dig att förverkliga din dröm! Kulturama är Nordens största skola för estetiska utbildningar och...


Läs mer om Kulturama och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Dansare heltid

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Kulturama

Kulturama

Virkesvägen 21, Box 191 93
104 32 Stockholm

Beställ information

För att få mer information om Dansare heltid via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(3,0)
Baseras på 3 recensioner.
Se alla skolans recensioner