Visa studentum.se som: Mobil

Masterprogrammet i bioentreprenörskap

Karolinska institutet
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Solna
120 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2022 - Solna
Antagningshistorik

Om utbildningen

Med en examen från Magisterprogrammet i bioentreprenörskap har du en bra grund för att arbeta med utveckling och ledning av projekt och företag inom life science sektorn. Programmet bygger på praktisk tillämpning av dina kunskaper. Vi använder oss av case-studier i undervisningen och programmet innehåller två obligatoriska praktik-kurser där du tillämpar det du har lärt dig hos företag, i Sverige eller utomlands. Många av föreläsarna är erfarna företagsledare inom life science som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Sammantaget ger programmet dig värdefull insikt i life science sektorn och en bra start för din framtida karriär.

Så ansöker du

Kandidat- eller yrkesexamen om minst 180 hp inom hälso- och sjukvård, biomedicin, biologi, cell- och molekylärmedicin, farmaci, kemi, medicin, bioteknologi eller motsvarande examen. Dessutom krävs Engelska B/Engelska 6 med lägst betyget godkänd/E.

Examen & Intyg

Masterexamen

Karolinska institutet

Karolinska Institutet - ett medicinskt universitet

Karolinska Institutet är Sveriges enda universitet med renodlad medicinsk inriktning och är ett av världens ledande universitet på området. Som student på KI befinner du dig i en spännande och inspirerande miljö, nära forskningsfronten inom medicin och hälsa.Karolinska Institutet har...


Läs mer om Karolinska institutet och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Karolinska institutet

171 77 Stockholm

Tel: 08-524 800 00
Fax 08-31 11 01


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner