ESDi Higher School of Design

i Barcelona (+ 1 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

ESDi Higher School of Design

Välkommen till ESDi

Var du än befinner dig i världen, välkommen till ESDi, Higher School of Design. ESDi är det bästa universitetet inom design i Katalonien, Spanien, baserat på BBVA-rankingen. Innovation är hjärtat i allt vi gör, så det är inte någon överraskning att vi är i framkant av den kreativa och teknologiska sektorn. Vi förespråkar innovation, kunskap och förbättring i områdena mode, grafisk design, produktdesign, audiovisuell, inredningsdesign och design management.  

ESDi är ett universitetscenter med en internationell modell. Det har uppnåtts genom akademisk undervisning som ger våra studenter verktyg att möta professionella utmaningar på nationell såväl som internationell nivå.

Om du har ett originellt sinne, kreativitet i din själ och är självständig kommer du att älska att upptäcka ett av det mest inflytelserika universiteten för design och mode i Spanien.

Tusentals av våra studenter och alumner är framgångsrika i sina yrken och många har vunnit branschpriser (Laus Awards, ADI Medal, DMY International Design Festival Berlin, MODAFAD). Studenter och alumener har presenterat sina kollektioner på 080 Barcelona Fashion. Vi har lanserat karriärvägar för många kreativa och kulturella ledare som Josep Abril, Miriam Ponsa o Ze Garcia. Våra kända branschlänkar innebär att studenter har möjlighet att vässa sina kunskaper med till exempel Antonio Miro, Mango, HP or Samsonite workplaces.

ESDi kombinerar en erkänd historisk byggnad med ett banbrytande teknikcenter för att skapa en designfullt samhälle. ESDi universitet är ett unikt forskning- och utvecklingscenter som stöder design och innovation genom applicering av den senaste teknologin. Själv- och 3D-utskriftslaboratoriet, Virtual Lab, i samarbete med HP, och Textile Making Self-Lab är utrustade med den senaste tekniken inom området som 3D-skrivare, virtuell holografisk verklighet och digitalisering av textil- och tillverkningsprocesser.

Dessa tre utrymmena låter våra studenter experimentera med den senaste teknologin relaterat till 3D-skrivning, virtuell och förstärkt verklighet, digitala mönstersystem och blir ett R&D center för att utveckla pilotprojekt.


För mer information om ESDi Higher School of Design, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med ESDi Higher School of Design

Utbildningar

Intresseanmälan

Request information

Want to know more about ESDi Higher School of Design? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

ESDi Higher School of Design

Marqués de Comillas, 81-83
08202 Sabadell

Highlights