Visa studentum.se som: Mobil

Träffa och chatta med skolor live på Digitala utbildningsmässan den 7 oktober! Anmäl dig nu 🎓✨

Audiovisuell design - Kandidatexamen

ESDi Higher School of Design
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Barcelona
4 år
Klassrum
Audiovisuell design - Kandidatexamen

Audiovisuell design - Kandidatexamen

Studera audiovisuell design i Barcelona

Om ditt minne på telefonen är fullt av videos, om ett besök på bion eller en filmkväll är det bästa du kan tänka dig, och om audiovisuella videor får ditt hjärta att slå lite snabbare är det ingen tvekan om att audiovisuell design är din grej. 

På ESDi får du möjlighet att förvandla din passion till ditt yrke. När du eftersträvar en kandidatexamen i audiovisuell design får du utrymme att uttrycka din kreativitet genom ditt egna språk och identitet. Vi introducerar våra studenter för ljuddesign, video och animation.

I en tid där skärmar är de primära källa till både information och underhållning, låter nya teknologier, plattformar och verktyg oss att experimentera för att skapa innovativa framställningar. I våra klassrum och studios kommer du att lära dig hur du ska kommunicera med bilder, skriva manus och skapa visuella effekter.

För mer information om Audiovisuell design - Kandidatexamen , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Examen & Intyg

Kandidatexamen i Audiovisuell Design.

Stipendium

Det finns stipendium att ansöka om. Läs mer om detta på universitets hemsida.

Språk

Engelska / Spanska / Katalanska

ESDi Higher School of Design

Välkommen till ESDi

Var du än befinner dig i världen, välkommen till ESDi, Higher School of Design. ESDi är det bästa universitetet inom design i Katalonien, Spanien, baserat på BBVA-rankingen. Innovation är hjärtat i allt vi gör, så det är inte någon överraskning...


Läs mer om ESDi Higher School of Design och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Want to know more about Audiovisuell design - Kandidatexamen ? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Hitta till utbildaren

ESDi Higher School of Design

Marqués de Comillas, 81-83
08202 Sabadell

Kursinnehåll

De första två åren är gemensamma för alla utbildningar som resulterar i en kandidatexamen inom design, och centrerade kring grundkunskaper i fotografi, teknisk ritning och datorer. Studenterna blir även introducerade till teori, konsthistoria och yrkesetik.

Från den tredje kursen och framåt får audiovisuell design-studenten utbildning inom det audiovisuella framställningen, bild och ljud hantering, animation samt design och programmering av interaktiva system.

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

To order information from Audiovisuell design - Kandidatexamen , please fill out the following information: