Visa studentum.se som: Mobil

Modedesign - Kandidatexamen

ESDi Higher School of Design
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Barcelona
4 år
Klassrum
 Designutbildning - Kandidatexamen

Modedesign - Kandidatexamen

Utbilda dig inom modedesign på ESDi Higher School of Design

Blir du mind blown av att fönstershoppa, du har koll på varje trend i varje säsong och ritar silhuetter i alla dina anteckningsblock, råder det ingen tvekan om att du borde dedikera dig själv till mode. 

På EDSi kan du förvandla din passion till ditt yrke. När du studerar din kandidatexamen i modedesign får du utrymme att uttrycka din kreativitet genom kläder och accessoarer som tillfredsställer marknaden. Vi lär våra studenter teoretiska och tekniska kunskaper om trender, textilier, mönsterskapande och skrädderi. 

Dagens bild av modeindustrin är en mix av tradition och innovation. Under workshops får du rita, skapa mönster och sy. I själv-labbar kan du skriva ut i 3D och använda ett digitalt system för mönsterskapande.

För mer information om Modedesign - Kandidatexamen , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Examen & Intyg

Kandidatexamen i modedesign.

Stipendium

Det finns stipendium att ansöka om. Läs mer om detta på universitets hemsida.

Språk

Engelska / Spanska / Katalanska

ESDi Higher School of Design

Välkommen till ESDi

Var du än befinner dig i världen, välkommen till ESDi, Higher School of Design. ESDi är det bästa universitetet inom design i Katalonien, Spanien, baserat på BBVA-rankingen. Innovation är hjärtat i allt vi gör, så det är inte någon överraskning...


Läs mer om ESDi Higher School of Design och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Want to know more about Modedesign - Kandidatexamen ? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Hitta till utbildaren

ESDi Higher School of Design

Marqués de Comillas, 81-83
08202 Sabadell

Kursinnehåll

De första två åren är gemensamma för alla utbildningar som resulterar i en kandidatexamen inom design, och centrerade kring grundkunskaper i fotografi, teknisk ritning och datorer. Studenterna blir även introducerade till teori, konsthistoria och yrkesetik. Från den tredje kursen och framåt fokuserar modedesign-studenten på tyger, material, mönster, färgning, finish och möjligheter som uppkommit från nya teknologier.

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

To order information from Modedesign - Kandidatexamen , please fill out the following information: