Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)

Design management - Kandidatexamen

Längd
4 år
Längd
4 år
Få mer information om utbildningen 👍

Design management - Kandidatexamen

 Design management - Kandidatexamen

Studera Design management i Barcelona

Vill du att allt omkring dig ska andas design och spenderar dina dagar med att planera innovativa idéer? Är du multidisciplinär och bra på att hantera många saker samtidigt? Då är det ingen tvekan om att design management är något för dig. 

På ESDi kan du förvandla din passion till ditt yrke. När du studerar en kandidatexamen i design management får du lära dig att hantera utmaningar och utforska möjligheter. Vi lär våra studenter kunskaper om alla specialiteter inom området som kompletteras av sociologiska-, kulturella- och företagsområden. 

I en tid där marknaden kräver team som besitter olika kompetenser är det viktigt att ha en global designer som kan definiera och förstärka essensen av varje projekt såväl som förmågan att identifiera vilka kompetenser som behövs för framgångsrika team.

För mer information om Design management - Kandidatexamen , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Examen & Intyg

Kandidatexamen i Design Management.

Stipendium

Det finns stipendium att ansöka om. Läs mer om detta på universitets hemsida.

Språk

Engelska / Spanska / Katalanska

Intresseanmälan

Request information

Want to know more about Design management - Kandidatexamen ? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kursinnehåll

De första två åren är gemensamma för alla utbildningar som resulterar i en kandidatexamen inom design, och centrerade kring grundkunskaper i fotografi, teknisk ritning och datorer. Studenterna blir även introducerade till teori, konsthistoria och yrkesetik.

Från den tredje kursen och framåt studerar den multidisciplinära integration-studenten områden som visuell kommunikation, scenografi, eko-design samt mer om design management, sociologi och lagstiftning.

ESDi Higher School of Design
Marqués de Comillas, 81-83
08202 Sabadell

Välkommen till ESDi

Var du än befinner dig i världen, välkommen till ESDi, Higher School of Design. ESDi är det bästa universitetet inom design i Katalonien, Spanien, baserat på BBVA-rankingen. Innovation är hjärtat i allt vi gör, så det är inte någon överraskning...

Läs mer om ESDi Higher School of Design och visa alla utbildningar.

Highlights