Visa studentum.se som: Mobil

Design management - Kandidatexamen

ESDi Higher School of Design
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Barcelona
4 år
Klassrum
 Design management - Kandidatexamen

Design management - Kandidatexamen

Studera Design management i Barcelona

Vill du att allt omkring dig ska andas design och spenderar dina dagar med att planera innovativa idéer? Är du multidisciplinär och bra på att hantera många saker samtidigt? Då är det ingen tvekan om att design management är något för dig. 

På ESDi kan du förvandla din passion till ditt yrke. När du studerar en kandidatexamen i design management får du lära dig att hantera utmaningar och utforska möjligheter. Vi lär våra studenter kunskaper om alla specialiteter inom området som kompletteras av sociologiska-, kulturella- och företagsområden. 

I en tid där marknaden kräver team som besitter olika kompetenser är det viktigt att ha en global designer som kan definiera och förstärka essensen av varje projekt såväl som förmågan att identifiera vilka kompetenser som behövs för framgångsrika team.

För mer information om Design management - Kandidatexamen , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Examen & Intyg

Kandidatexamen i Design Management.

Stipendium

Det finns stipendium att ansöka om. Läs mer om detta på universitets hemsida.

Språk

Engelska / Spanska / Katalanska

ESDi Higher School of Design

Välkommen till ESDi

Var du än befinner dig i världen, välkommen till ESDi, Higher School of Design. ESDi är det bästa universitetet inom design i Katalonien, Spanien, baserat på BBVA-rankingen. Innovation är hjärtat i allt vi gör, så det är inte någon överraskning...


Läs mer om ESDi Higher School of Design och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Want to know more about Design management - Kandidatexamen ? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Hitta till utbildaren

ESDi Higher School of Design

Marqués de Comillas, 81-83
08202 Sabadell

Kursinnehåll

De första två åren är gemensamma för alla utbildningar som resulterar i en kandidatexamen inom design, och centrerade kring grundkunskaper i fotografi, teknisk ritning och datorer. Studenterna blir även introducerade till teori, konsthistoria och yrkesetik.

Från den tredje kursen och framåt studerar den multidisciplinära integration-studenten områden som visuell kommunikation, scenografi, eko-design samt mer om design management, sociologi och lagstiftning.

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

To order information from Design management - Kandidatexamen , please fill out the following information: