Visa studentum.se som: Mobil

Träffa och chatta med skolor live på Digitala utbildningsmässan den 7 oktober! Anmäl dig nu 🎓✨

Grafisk design - Kandidatexamen

ESDi Higher School of Design
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Barcelona
4 år
Klassrum
Grafisk design - Kandidatexamen

Grafisk design - Kandidatexamen

Utbilda till grafisk designer

Uttrycker du dig bättre med GIF:s and ord och spenderar dagarna med att spara visuella referenser online och köper endast fina förpackade saker? Då är det ingen tvekan om att du vill dedikera dig själv till grafisk design. 

På ESDi kan du förvandla din passion till ditt yrke. Om du studerar för att få en kandidatexamen i grafisk design kommer du få möjlighet att uttrycka din kreativitet genom grafiska kreationer med koncept och meddelanden. Vi lär våra studenter om typografi, kalligrafi, utskriftsmaterial samt företagsimage-utveckling.

Grafisk design är en nyckelfaktor i kommunikation. I våra klassrum och under workshops och sets kommer du att bemästra digitala verktyg. I våra labbar kan du själv skriva ut i 3D och experimentera.

För mer information om Grafisk design - Kandidatexamen , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Examen & Intyg

Kandidatexamen i Grafisk design

Stipendium

Det finns stipendium att ansöka om. Läs mer om detta på universitets hemsida.

Språk

Engelska / Spanska / Katalanska

ESDi Higher School of Design

Välkommen till ESDi

Var du än befinner dig i världen, välkommen till ESDi, Higher School of Design. ESDi är det bästa universitetet inom design i Katalonien, Spanien, baserat på BBVA-rankingen. Innovation är hjärtat i allt vi gör, så det är inte någon överraskning...


Läs mer om ESDi Higher School of Design och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Want to know more about Grafisk design - Kandidatexamen ? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Hitta till utbildaren

ESDi Higher School of Design

Marqués de Comillas, 81-83
08202 Sabadell

Kursinnehåll

De första två åren är gemensamma för alla utbildningar som resulterar i en kandidatexamen inom design, och centrerade kring grundkunskaper i fotografi, teknisk ritning och datorer. Studenterna blir även introducerade till teori, konsthistoria och yrkesetik. Från det tredje året kommer den grafiska design-studenten att tillägna sig åt kunskap om kalligrafi, typografi, serigrafi, digitala bilder och resurser från web design och marknadsföring.

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

To order information from Grafisk design - Kandidatexamen , please fill out the following information: