Visa studentum.se som: Mobil

Produktdesign - Kandidatexamen

ESDi Higher School of Design
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Barcelona
4 år
Klassrum
Produktdesign - Kandidatexamen

Produktdesign - Kandidatexamen

Studera produktdesign på ESDi Higher School of Design

Var din dröm att bli Kommissarie Gadget när du var liten? Har du mer gadgets i ditt kök än en kock har och drömmer du om att få en spektakulär lampa? Då är det inga tvivel om att produktdesign är något för dig. 

På EDSi kan du förvandla din passion till ditt yrke. När du studerar din kandidatexamen i produktdesign får du utrymme att uttrycka din kreativitet genom vardagsobjekt som står ut för de upplevelser som kommer med dem. Vi lär studenter om material, ergonomi, ekodesign och ljus. 

Fler och fler produkter är tvungna att möta behoven hos tillverkaren och skapa känslosamma kopplingar med sina användare, förbättra deras upplevelse. I workshops och klassrum kommer du att få skapa modeller, prototyper och designa i 3D.

För mer information om Produktdesign - Kandidatexamen, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Examen & Intyg

Kandidatexamen i produktdesign.

Stipendium

Det finns stipendium att ansöka om. Läs mer om detta på universitets hemsida.

Språk

Engelska / Spanska / Katalanska

ESDi Higher School of Design

Välkommen till ESDi

Var du än befinner dig i världen, välkommen till ESDi, Higher School of Design. ESDi är det bästa universitetet inom design i Katalonien, Spanien, baserat på BBVA-rankingen. Innovation är hjärtat i allt vi gör, så det är inte någon överraskning...


Läs mer om ESDi Higher School of Design och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Want to know more about Produktdesign - Kandidatexamen? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Hitta till utbildaren

ESDi Higher School of Design

Marqués de Comillas, 81-83
08202 Sabadell

Kursinnehåll

De första två åren är gemensamma för alla utbildningar som resulterar i en kandidatexamen inom design, och centrerade kring grundkunskaper i fotografi, teknisk ritning och datorer. Studenterna blir även introducerade till teori, konsthistoria och yrkesetik. Från tredje kursen och framåt får produktdesign-studenten kunskaper om ergonomi, paketering, ekodesign, modellering, små apparater, etc. Dessa kunskaper ger studenten en integrerad förståelse av de olika utvecklingsstadierna för en produkt.

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

To order information from Produktdesign - Kandidatexamen, please fill out the following information: