Visa studentum.se som: Mobil

Inredningsdesign - Kandidatexamen

ESDi Higher School of Design
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Barcelona
4 dagar
Klassrum
 Inredningsdesign - Kandidatexamen

Inredningsdesign - Kandidatexamen

Studera inredningsdesign i Barcelona

Blir du ofta som hypnotiserad av byggnader, väljer restaurang för designen och inte för menyn och kan spendera flera timmar med att kolla igenom möbelkataloger är det inte någon tvekan om att inredningsdesign är din grej.

På EDSi kan du förvandla din passion till ditt yrke. När du studerar till din kandidatexamen i inredningsdesign kommer du att ha möjlighet att uttrycka din kreativitet genom att forma funktionella, känslosamma och estetiska platser. Vi introducerar våra studenter för arkitekturens historia såväl som material, finish, belysning och akustik.  

Miljöer borde säkerställa att alla som befinner sig i dem mår bra och skapar ett känslomässigt samband. I våra klassrum och studios lär du dig att designa digitaliserade utrymmen och använda de senaste teknologiska verktygen i virtuell design.

För mer information om Inredningsdesign - Kandidatexamen , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Examen & Intyg

Kandidatexamen i Inredningsdesign

Stipendium

Det finns stipendium att ansöka om. Läs mer om detta på universitets hemsida.

Språk

Engelska / Spanska / Katalanska

ESDi Higher School of Design

Välkommen till ESDi

Var du än befinner dig i världen, välkommen till ESDi, Higher School of Design. ESDi är det bästa universitetet inom design i Katalonien, Spanien, baserat på BBVA-rankingen. Innovation är hjärtat i allt vi gör, så det är inte någon överraskning...


Läs mer om ESDi Higher School of Design och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Want to know more about Inredningsdesign - Kandidatexamen ? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Hitta till utbildaren

ESDi Higher School of Design

Marqués de Comillas, 81-83
08202 Sabadell

Kursinnehåll

De första två åren är gemensamma för alla utbildningar som resulterar i en kandidatexamen inom design, och centrerade kring grundkunskaper i fotografi, teknisk ritning och datorer. Studenterna blir även introducerade till teori, konsthistoria och yrkesetik.

Från den tredje kursen och framåt fokuserar inredningsdesign studenten på utrymmen, belysning, akustik, scenografi och renovering etc. 

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

To order information from Inredningsdesign - Kandidatexamen , please fill out the following information: