Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)

Inredningsdesign - Kandidatexamen

Längd
4 dagar
Längd
4 dagar
Få mer information om utbildningen 👍

Inredningsdesign - Kandidatexamen

 Inredningsdesign - Kandidatexamen

Studera inredningsdesign i Barcelona

Blir du ofta som hypnotiserad av byggnader, väljer restaurang för designen och inte för menyn och kan spendera flera timmar med att kolla igenom möbelkataloger är det inte någon tvekan om att inredningsdesign är din grej.

På EDSi kan du förvandla din passion till ditt yrke. När du studerar till din kandidatexamen i inredningsdesign kommer du att ha möjlighet att uttrycka din kreativitet genom att forma funktionella, känslosamma och estetiska platser. Vi introducerar våra studenter för arkitekturens historia såväl som material, finish, belysning och akustik.  

Miljöer borde säkerställa att alla som befinner sig i dem mår bra och skapar ett känslomässigt samband. I våra klassrum och studios lär du dig att designa digitaliserade utrymmen och använda de senaste teknologiska verktygen i virtuell design.

För mer information om Inredningsdesign - Kandidatexamen , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Examen & Intyg

Kandidatexamen i Inredningsdesign

Stipendium

Det finns stipendium att ansöka om. Läs mer om detta på universitets hemsida.

Språk

Engelska / Spanska / Katalanska

Intresseanmälan

Request information

Want to know more about Inredningsdesign - Kandidatexamen ? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kursinnehåll

De första två åren är gemensamma för alla utbildningar som resulterar i en kandidatexamen inom design, och centrerade kring grundkunskaper i fotografi, teknisk ritning och datorer. Studenterna blir även introducerade till teori, konsthistoria och yrkesetik.

Från den tredje kursen och framåt fokuserar inredningsdesign studenten på utrymmen, belysning, akustik, scenografi och renovering etc. 

ESDi Higher School of Design
Marqués de Comillas, 81-83
08202 Sabadell

Välkommen till ESDi

Var du än befinner dig i världen, välkommen till ESDi, Higher School of Design. ESDi är det bästa universitetet inom design i Katalonien, Spanien, baserat på BBVA-rankingen. Innovation är hjärtat i allt vi gör, så det är inte någon överraskning...

Läs mer om ESDi Higher School of Design och visa alla utbildningar.

Highlights