Visa studentum.se som: Mobil

Digital humaniora - Kandidatexamen

ESDi Higher School of Design
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Barcelona
3 år
Klassrum
Digital humaniora - Kandidatexamen

Digital humaniora - Kandidatexamen

Utbilda dig i digital humaniora

Varje tekniskt paradigmskifte som har skett i människans historia har behövt den mänskliga kunskapen, som har kunnat tolka och assimilera hur den nya teknologin ska implementeras, samt utnyttjat utvecklingen och förutse dess framtida utveckling. EDSi vill bryta ner barriären mellan människor och vetenskap. På grund av detta har EDSi skapat det första universitet-specifika kandidatutbildning inom digitala humaniora i Spanien, som fungerar som en mötesplats för vetenskap, teknologi och dess olika discipliner genom hur mänskligheten förstår sin egna kultur och tankar.

I den digitala, mobila och smarta-tiden anser vi att det är nödvändigt att utbilda studenter att bli mångsidiga, konkurrenskraftiga och professionella som inte bara kan navigera genom samhället men också analysera världen med nya ögon. Kombinera vetenskap och teknologiska kunskaper med aspekter av det mänskliga livet som sociala medier, politik, kultur och ekonomi.

Våra studier enar det traditionella humanistiska disciplinerna som historia, filosofi, sociologi och antropologi med element som är fundamentala för den 4.0-utvecklingen som internet, Big Data och sociala medier. Genom ett transversalt angreppssätt för studenten, strävar vi efter att kandidatexamen i digital humanities är en grund för framtida specialiseringar inom digitala kulturer som sociala medier-strategier, digital journalistik, marknadsföring eller liknande.

För mer information om Digital humaniora - Kandidatexamen , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Examen & Intyg

Kandidatexamen i Digital Humaniora.

Stipendium

Det finns stipendium att ansöka om. Läs mer om detta på universitets hemsida.

Språk

Engelska / Spanska / Katalanska

ESDi Higher School of Design

Välkommen till ESDi

Var du än befinner dig i världen, välkommen till ESDi, Higher School of Design. ESDi är det bästa universitetet inom design i Katalonien, Spanien, baserat på BBVA-rankingen. Innovation är hjärtat i allt vi gör, så det är inte någon överraskning...


Läs mer om ESDi Higher School of Design och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Want to know more about Digital humaniora - Kandidatexamen ? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Hitta till utbildaren

ESDi Higher School of Design

Marqués de Comillas, 81-83
08202 Sabadell

Kursinnehåll

Studier inom digitala humaniora kommer att utbilda dig inom tre huvudområden som, även om de har funnits i olika tidsepoker är kärnan i 4.0-paradigmskiftet som är nu. Huvudområdena är tanke (språk), världen (samhället) och teknologi (STEM) som låter dig studera konvergensen mellan visuell konst, mänskligt beteende, entreprenörskap och kultur, digitala medier, smarta produkter samt tjänster.

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

To order information from Digital humaniora - Kandidatexamen , please fill out the following information: