Visa studentum.se som: Mobil

Smart design - Kandidatexamen

ESDi Higher School of Design
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Barcelona
4 år
Klassrum
 Smart design - Kandidatexamen /

Smart design - Kandidatexamen

Utbilda dig till designer

När vi tänker på en 4.0 värld, tänker vi normalt på möjligheter, tjänster och objekt som ligger distanserat, utopiskt i framtiden. Smart Design funkar redan i vår tid nu, från kriterier om teknologisk innovation, funktionellt och hållbarhet för att skapa en digital och mobil vardag. 

Teknologiska förändringar innebär också en förändring hos användares intresse och krav, både i komplexa och specifika processer men också i vardagliga situationer. Som designer måste du bemästra kreativa verktyg och ha teknologisk träning samt en föränderlig anda för att fortsätta utveckla i 4.0-världen.

Kandidatexamen i Smart Design kan läsas fristående eller samtidigt som en design examen, då får du en dubbelkandidat ger förståelse för nya kanaler, nya uttrycksmedel samt nya funktioner. Om du vill ta en dubbel kandidatexamen tar det 4 år istället för 3.

Att arbeta utifrån den rådande tekniken i olika designområden behöver designern utveckla anpassbarhet till omvärlden och hur den förändras. Produkter, varor och tjänster är kärnan i Smart Design tillsammans med en vision som hela tiden försöker att vara innovativ.  

För mer information om Smart design - Kandidatexamen , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Examen & Intyg

Kandidatexamen i Smart Design.

Stipendium

Det finns stipendium att ansöka om. Läs mer om detta på universitets hemsida.

Språk

Engelska / Spanska / Katalanska

ESDi Higher School of Design

Välkommen till ESDi

Var du än befinner dig i världen, välkommen till ESDi, Higher School of Design. ESDi är det bästa universitetet inom design i Katalonien, Spanien, baserat på BBVA-rankingen. Innovation är hjärtat i allt vi gör, så det är inte någon överraskning...


Läs mer om ESDi Higher School of Design och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Want to know more about Smart design - Kandidatexamen ? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Hitta till utbildaren

ESDi Higher School of Design

Marqués de Comillas, 81-83
08202 Sabadell

Kursinnehåll

Med en kandidatexamen i Smart Design som kan studeras fristående eller samtidigt som en designexamen, får studenten den kunskap som är i designerns roll och samtidigt förstärka de nya förmågorna som den digitala världen kräver. I detta perspektiv är e-handel, digital tillverkning, förstärkt verklighet och interaktiva designer grundläggande verktyg för dagens designer och framtidens designer, som kan vara ledande i förändra processer i den entreprenör- och kreativa världen.

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

To order information from Smart design - Kandidatexamen , please fill out the following information: