Visa studentum.se som: Mobil

Real Estate Energy

Arcada
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Helsingfors
1år
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Engelska

Real Estate Energy

real estate energy

Visste du att EU har satt ett mål för 2050, där CO2-utsläpp i samband med fastigheters energiförbrukning ska minska med 90 procent? Detta ambitiösa energi- och klimatmål innebär att vi nu står inför en monumental uppgift att finna nya och hållbara lösningar för framtida utveckling och renoveringar av byggnader. Traditionella grundrenoveringar är dock alltför dyra och därmed behövs nya infallsvinklar.

Nytt magisterprogram 

Detta är anledningen till att Arcada, i samarbete med ledande partnerinstitutioner i Europa och resten av världen, förbereder sig för att lansera ett nytt magisterprogram inom Real Estate Energy. Programmet riktar sig till yrkesverksamma inom energi, byggande eller VVS-teknik som vill få kompetens och kunskap för att ta itu med dessa nya utmaningar.

Hållbar renovering

Grunden för utbildningsprogrammet är hållbar renovering, både när det gäller finansiella och miljöfrågor. I den omfattande läroplanen ingår ämnen som: Framtida inriktningar av energi och klimat, med fokus på energiresurser, energipolitik på global nivå, klimatförändringar, förnyelsebar energi och elektriska nätfrågor; energidiagnoser av fastigheter och renoveringar, med fokus på både energieffektivitet och komfort; hållbar utveckling av fastigheter för att möta energi- och klimatmålet år 2050; och finansiell, projekt- och förändringsledning av fastighetsrenoveringar.

Språkprofil

Engelska

Studera på deltid

Det finns även möjlighet att studera utbildningen på deltid. 

Studera medan du arbetar 

Planerad undervisning sker på Arcada vanligen mellan 2 och 5 dagar per månad (främst på kvällar och helger) medan resten av utbildningen bedrivs online. Med andra ord har du möjlighet att studera medan du arbetar. Alla kandidater med minst tre års relevant arbetslivserfarenhet och en lämplig kandidatexamen inom energi, VVS eller byggnadskonstruktionsteknik kan ansöka.

För mer information om Real Estate Energy , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du söker till Arcada's utbildningar via Finlands nationella studieportal.

Masterutbildningar (högre yrkeshögskoleutbildningar) hos Arcada riktar sig till dig till dig som redan har en bachelorexamen (yrkeshögskoleexamen) inom området i grunden. Därtill behöver du ha minst tre års arbetserfarenhet efter avlagd bachelorexamen för att vara behörig. 

För att bli behörig ska du även genomföra ett urvalsprov som det finns underlag för på skolans hemsida.

Examen & Intyg

Master of engineering

Kostnader

Utbildningen är CSN-berättigad. 

Arcada

Arcada

Yrkeshögskolan Arcada

Yrkeshögskolan Arcada är en flerbranschhögskola, som har sitt campus i Ara¬biastranden i Helsingfors, Finland. Arcada erbjuder praktisk inriktad och högklassig högskoleutbildning på såväl bachelor- som masternivå och fortbildning på svenska och engelska inom: Företagsekonomi Idrott Kultur Media Social- och hälsovård...


Läs mer om Arcada och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Real Estate Energy

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Arcada

Jan-Magnus Janssons plats 1
00560 Helsingfors

Tel: +358 207 699 699
www.arcada.fi

Beställ information

För att få mer information om Real Estate Energy via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.