Företagsekonomi 2 - Flexibla studier

Vuxenutbildning Göteborgs stad
Sammanfattning
Utbildningstyp: Vuxenutbildning / Komvux
Utbildningsort: Göteborg
Längd: 1 termin
Kommande starter
Göteborg
2017-05-29 
2017-08-07 
2017-10-16 

Företagsekonomi 2 - Flexibla studier

Förstagångsökande till flex- och distansstudier kommer innan kursstart att kallas till ett obligatoriskt informationsmöte där information om vad det innebär att läsa på flex- eller distans kommer presenteras. Utebliven närvaro från detta möte innebär att den sökandes ansökan inte kommer att behandlas.

Viktigt! Du måste ha datorkunskaper för att kunna läsa denna kurs. Det betyder att du måste kunna skicka och ta emot e-postmeddelanden och även veta hur man bifogar filer till ett e-postmeddelande.


Se länk nedan under kurskod.

Flexibla studier betyder att du använder flera lärformer. Till stor del studerar du via datorn och har möjlighet att få träffa lärare för handledning. Du ska kunna studera självständigt och använda digitala medier. Ansöker du till flexibla studier kallas du till ett obligatoriskt informationsmöte. Du måste kunna komma till skolan för att delta i obligatoriska moment.

Ansökan och behörighet

För kursen behöver du ha kunskaper som motsvarar Svenska/Svenska som andraspråk på grundläggande nivå. Företagsekonomi A/Företagsekonomi 1 eller motsvarande.

För kursen rekommenderas kunskaper som motsvarar Matematik A eller Matematik 1a/1b/1c.

Vuxenutbildning Göteborgs stad

Vuxenutbildning Göteborgs stad

Vuxenutbildning, komvux och lärvux i Göteborgs stad

På komvux i Göteborgs stad kan du slutföra dina grundskole- eller gymnasiestudier eller gå en gymnasial vuxenutbildning. Du har rätt att läsa på komvux från och med andra kalenderhalvåret det år du fyller 20 år. Har du däremot en examen,...


Läs mer om Vuxenutbildning Göteborgs stad och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Vuxenutbildning Göteborgs stad

Vuxenutbildning Göteborgs stad


Studie- och yrkesvägledning
Rosenlundsplatsen 2
Göteborg

Tel: 031 - 365 00 00

goteborg.se