Visa studentum.se som: Mobil

Studera med Study Abroad - Griffith University

Study Abroad
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Brisbane, Gold Coast
2-4 år
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad

Studera med Study Abroad - Griffith University

griffithuniversity

Studera vid det populära universitet Griffith i Australien - ett stenkast från stranden!

Vill du plugga i Australien? Griffith University i Australien är det mest populära universitetet bland svenska studenter. Universitet, som ligger i Gold Coast och Brisbane, har över 300 soldagar per år.

Skolans fina läge gör det perfekt för din som vill vistas i ett varmt och behagligt klimat under studietiden. Då havet ligger nära väljer de flesta studenter att bo i lägenheter några minuters gångväg ifrån stranden.

43.000 studenter utplacerade på fem olika campus

Griffith University har idag över 43.000 studenter på och 5 olika campus. De mest populära campusen är Gold Coast, Nathan och South Bank. Griffith University har även utbytesavtal med fler kända universitet världen över. Detta gör att man har möjligheten att läsa en termin i tex USA eller Asien. Universitetet har över 360 program och ett utbud på flera tusen kurser. Här finner man traditionella områden såsom ekonomi, kommunikation och IT men även utbildningar inom design, musik och arkitektur. Många utbildningar ger dig även möjlighet att praktisera inom ditt ämnesområde som en del av programmet. Griffith University ger dig en bra utbildning samtidigt som du har möjligheten att studera i ett klimat som är underbart.

För mer information om Studera med Study Abroad - Griffith University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Program och Kurser

På Griffith University kan du välja att studera följande program inom ekonomi, inredningsdesign, psykologi och idrottsvetenskap: 

  • Bachelor of business
  • Bachelor of Interior Design
  • Bachelor of Psychology
  • Bachelor of Exercise Science
  • Bachelor of Civil Engineering

Ansökan och behörighet

Kontakta Study Abroad för mer information kring ansökan till Griffith University, se studyabroad.se.

Boende

Som student på Griffith University har du olika boendemöjligheter. Skolan erbjuder boendealternativ vid Gold Coast, Logan, Nathan samt Mt Gravatt campus. Studenter vid Queensland College of Art samt Queensland Conservatorium of Music kan dock ansöka om campus boende vid både Mt Gravatt och Nathan. 

De flesta studenter väljer dock att bo utanför campus. En bra idé är att reservera ett tillfälligt boende via skolan innan avresa och sen leta efter en permanent bostad på plats. Skolan har ett eget "Housing office" som kostnadsfritt hjälper studenter med boende både på och utanför campus. Att finna lägenhet är generellt inget problem då utbudet av lediga lägenheter i olika prisklasser är mycket stort.

De studenter som pluggar vid Guldkusten väljer oftast att bo i Surfers Paradise eller något närliggande område såsom Broadbeach eller Main Beach. Lägenheterna i dessa områden håller normalt mycket hög standard och många väljer att bo vid ett av alla höghus precis utmed stranden. Även radhus är ett mycket populärt boendealternativ. Griffith erbjuder på Gold Coast ett "on campus" student boende. 

Reportage

"Vi tog steget med Study Abroad"

"Vi tog steget med Study Abroad"

Läs mer Study Abroad

Funderar du på att åka utomlands för att plugga? Du är långt ifrån ensam. Ibland kan dock steget till att förverkliga sin dröm kännas långt. Här kan du läsa om studenter som gjort slag i saken och tagit sig ut i världen med hjälp och stöd från Study Abroad. Johan kombinerade studier med praktik i New York och Claes valde studier i Honolulu på exotiska Hawaii. Vart vill du åka?


Study Abroad

Study Abroad

Vi samarbetar med ett stort antal universitet, college och språkskolor runt om i världen. Välj bland studier i Australien, USA, Nya Zeeland, Storbritannien, Tyskland med mer. Study Abroad hjälper dig med din ansökan, val av skola, CSN, visum och erbjuder...


Läs mer om Study Abroad och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera med Study Abroad - Griffith University

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Study Abroad

Study Abroad

Study Abroad
Kungsgatan 33
111 56 Stockholm


Beställ information

För att få mer information om Studera med Study Abroad - Griffith University via mejl, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.