Visa studentum.se som: Mobil

Yrkesutbildningar - en språngbräda ut i arbetslivet!

Nordiska Textilakademin bedriver yrkes- och yrkeshögskoleutbildningar (YH) som förser textilbranschen med kompetent arbetskraft.

Våra yrkesutbildningar med inriktning på textilbranschen – från design till sälj och inköp. Kursinnehållet är direkt anpassat till arbetsmarknadens och näringslivets behov, med ett praktiskt fokus där teori varvas med praktisk kunskap. Kombinationen av teoretiskt lärande och möjlighet att praktiskt prova sina kunskaper inom LIA och kontinuerliga företagssamarbeten under utbildningen ger de studerande stora konkurrensfördelar på vägen mot sitt arbete. Nordiska Textilakademins unika sätt att förena utbildning med skarpa projekt med näringslivet gör att studenterna får med sig alla verktyg de behöver för att vara anställningsbara och konkurrenskraftiga på en tuff arbetsmarknad. Genom Nordiska Textilakademins stora nätverk inom branschen har studenterna dessutom unika möjligheter att bygga ett starkt kontaktnät för framtiden.

Fristående utbildningar och kurser

Nordiska Textilakademin bedriver utbildning i flera nivåer. Utöver 2-åriga YH-utbildningar på heltid erbjuder vi kurser och påbyggnadsutbildningar på deltid och/eller distans inom textil- och moderelaterade ämnen såsom: design, programvaror, hållbarhet för att nämna några kurser ur vårt breda utbud. I menyn ovanför kan du läsa mer om våra utbildningar. 
För mer information om Nordiska Textilakademin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Utbildningar - Nordiska Textilakademin

Nordiska Textilakademins Facebook

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Nordiska Textilakademin

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kategorier

Försäljning / Handel

   Inköp

Hantverk

   Textil / Mode

Marknadsföring

   Produktutveckling / varumärke
   Grafisk design

Miljö / Hållbarhet

   Hållbar utveckling

Kontaktuppgifter till Nordiska Textilakademin

Nordiska Textilakademin

Skaraborgsvägen 3A
506 30 Borås


Recensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 6 recensioner.

Jennie
Smidigt upplägg med uppgifter och instuderingsmaterial via hemsidan. Snabb respons från läraren och bra informativa svar på frågor! Jag tyckte detta var sjukt roligt och har lärt mig massor!
rebecka
superbra och värd distanskurs
Liv
Bra kurs och bra förklarat under kursens gång. Skulle gärna fått mer info och lärdom i hur man ritar kläder, tex detaljer, sömmar, fickor. Lägga upp mått i illustrator osv. Sånt som är riktat till klädbranschen!
Recensioner
Skolrecensioner
(4,3)
Baseras på 6 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Nordiska Textilakademin, fyll i följande uppgifter: