Visa studentum.se som: Mobil

Molkoms folkhögskola

Välkommen till Molkoms Folkhögskola!

In English, see separate information below

Vill du söka vidare till högre studier eller har du ett intresse inom film, skådespeleri eller hälsa som du vill utveckla eller jobba med? Då kan Molkoms folkhögskola vara platsen för dig.

Hos oss studerar du i trevliga lokaler med modern teknik, med kompetenta och engagerade lärare. Molkoms folkhögskola ligger vackert belägen, tre mil norr om Karlstad. Här har vi den större delen av undervisningen, med fokus på profilkurserna, men vi har också en filial i Karlstad.

Folkhögskolan strävar efter att ha mindre och sammanhållna studiegrupper. Ofta studerar du ämnesövergripande i projektform med både praktiska och teoretiska inslag. Har du ett specialintresse som du vill vidareutveckla inom friskvård eller media, kan du välja någon av skolans profillinjer inom film, skådespel, animation och hälsa. För dig som har någon form av neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF) finns Allmän kurs Estet -NPF (i Karlstad) och Animation och Skapande NPF (i Molkom).

Om du saknar grundskole- eller gymnasieutbildning kan du istället välja Allmän kurs som är folkhögskolans alternativ till Komvux. Det går att läsa kursen både i Molkom och Karlstad. För dig som har svenska som andraspråk finns det också två specialinriktningar.
Om du vill testa hur det är att läsa på universitetet kan vi erbjuda Collegeåret, som är förberedande inför högre studier.


För mer information om Molkoms Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Molkom Folk High School

We offer international programs in Film.

Reportage

Yrkesinspiration: Animatör

Yrkesinspiration: Animatör

Läs mer Molkoms folkhögskola

Är du fantasifull och gillar visuellt berättande? På Molkoms folkhögskola kan du studera utbildningen Animation.


Utbildningar - Molkoms Folkhögskola

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Molkoms Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Molkoms folkhögskola

Kontaktuppgifter till Molkoms Folkhögskola

Molkoms Folkhögskola

Mejerivägen 3 (Box 66)
660 60 Molkom

Tel: 010-833 10 04
www.regionvarmland.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 7 recensioner.

Före detta elev
Den här skolan formar livet. 2 år på Skådespelarlinjen har förändrat mitt liv på så många olika sätt! Lärarna är djupt engagerade och gör allt för eleverna. Blackboxen är supermodern med oändliga möjligheter och skaparglädje står i fokus. Skådespelarlinjen är ett fantastiskt ställe att utveckla sina egna förmågor samt att få vänner för livet!
Sabina
Fantastisk utbildning och gemenskap med inviduella anpassningar. Rekommenderas!
Petter
En helt enastående upplevelse och utbildning som är svår att jämföra med andra skolor. Det hade varit omöjligt att inhämta all denna information och erfarenhet på annat håll. Högsta betyg!
Recensioner
Skolrecensioner
(4,3)
Baseras på 7 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Molkoms Folkhögskola, fyll i följande uppgifter: