Visa studentum.se som: Mobil

Molkoms folkhögskola

Välkommen till Molkoms Folkhögskola!

In English, see separate information below

Vill du söka vidare till högre studier eller har du ett intresse inom film, skådespeleri eller hälsa som du vill utveckla eller jobba med? Då kan Molkoms folkhögskola vara platsen för dig.

Hos oss studerar du i trevliga lokaler med modern teknik, med kompetenta och engagerade lärare. Molkoms folkhögskola ligger vackert belägen, tre mil norr om Karlstad. Här har vi den större delen av undervisningen, med fokus på profilkurserna, men vi har också en filial i Karlstad.

Folkhögskolan strävar efter att ha mindre och sammanhållna studiegrupper. Ofta studerar du ämnesövergripande i projektform med både praktiska och teoretiska inslag. Har du ett specialintresse som du vill vidareutveckla inom friskvård eller media, kan du välja någon av skolans profillinjer inom film, skådespel och hälsa. För dig som har någon form av neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF) finns Allmän kurs Estet -NPF (i Karlstad) och Animation NPF (i Molkom).

Om du saknar grundskole- eller gymnasieutbildning kan du istället välja Allmän kurs som är folkhögskolans alternativ till Komvux. Det går att läsa kursen både i Molkom och Karlstad. För dig som har svenska som andraspråk finns det också två specialinriktningar.
Om du vill testa hur det är att läsa på universitetet kan vi erbjuda Collegeåret, som är förberedande inför högre studier.


För mer information om Molkoms Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Molkom Folk High School

We offer international programs in Film and Acting.

Utbildningar - Molkoms Folkhögskola

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Molkoms Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Molkoms folkhögskola

Kontaktuppgifter till Molkoms Folkhögskola

Molkoms Folkhögskola

Mejerivägen 3 (Box 66)
660 60 Molkom


Recensioner

Petter   |   2018-11-02
En helt enastående upplevelse och utbildning som är svår att jämföra med andra skolor. Det hade varit omöjligt att inhämta all denna information och erfarenhet på annat håll. Högsta betyg!
          (5)
Elever på skolan   |   2018-04-20
Finns väldigt bra möjligheter och utrustning på skolan men det finns ingen riktig skaparglädje eller uppmuntran till sidoprojekt och liknande. Du uppmanas att göra filmer som läraren i film gillar och det är en väldigt konservativ syn på filmprocessen på skolan. Redigeringsrummet på skolan är katastrof med jättedyra datorer som det alltid är...
Rektor  |   2018-05-15  |   Comment:
Hej! Jag tycker det är tråkigt att ni har en negativ bild av vår filmutbildning. Vi tar till oss den feedback vi får och arbetar ständigt med förbättringar. Vår ambition är att erbjuda en av Sveriges mest konkurrenskraftiga och attraktiva utbildningar inom området där fokus år 1 ligger på grunderna i inspelning, manus och dramaturgi. År 2 foku...
Visa mer
          (2)
PT Massör   |   2018-03-21
Kan starkt rekommendera Hälsotränarutbildningen. Professionella lärare som verkligen kan sin sak. Idag arbetar jag som Personlig tränare och Massör och kommer snart söka till fysioterapeut.
          (5)
Beställ information

För att få mer information om Molkoms Folkhögskola via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Molkoms Folkhögskola
Kursrecensioner
          (4,2)
Baseras på 5 recensioner