Visa studentum.se som: Mobil

Innovativ programmering, kandidatprogram

Linköpings universitet
Sammanfattning
Utbildningstyp: Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Utbildningsort: Linköping
Längd: 180 hp
Poäng: Antagningshistorik

Innovativ programmering, kandidatprogram

Denna utbildning är helt fokuserad på praktisk programmering. Här får du lära dig programmeringens språk, plattformar och hantverk hands-on. Du utvecklar din förmåga som programmerare på ett hantverksmässigt sätt genom att skriva mycket kod i olika typer av projekt, och genom att löpande reflektera över vad bra kod egentligen innebär. Du kodar både på egen hand och i projektgrupper med andra studenter. Du blir skicklig på att lösa programmeringsproblem och att skriva kod på ett snyggt, effektivt och strukturerat sätt. Under utbildningen bygger du upp en egen samling av kreativa programmeringsprojekt som du kan visa för framtida arbetsgivare. Det finns alltid en stor efterfrågan på skickliga programmerare, oavsett konjunktur. Efter examen är du en självständig, professionell programutvecklare.

Så ansöker du

Grundläggande behörighet på grundnivå samt Matematik C eller Matematik 3c. (Områdesbehörighet A8/8, där undantag ges för Fysik 1/A, Fysik 2/B, Kemi 1/A samt Matematik D för sökande med matematik C)

Examen & Intyg

Kandidatexamen

Linköpings universitet

Linköpings universitet är ett av Sveriges större lärosäten med 27 000 studenter, 4 000 anställda och över 120 utbildningsprogram. Linköpings universitet har utbildning och forskning inom teknik och naturvetenskap, medicin och vård, utbildningsvetenskap, samhälls- och beteendevetenskap och humaniora. Linköpings universitets...


Läs mer om Linköpings universitet och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Linköpings universitet

581 83 Linköping

Tel: 013-28 10 00


Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
          (4,1)
Baseras på 49 recensioner
Se alla skolans recensioner