Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Linköpings universitet

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 50 recensioner.

marie
(5)
Mycket bra. ger ett otroligt lyft och mycket insikt. Jag som jobbat inom textilindustrin i över 30 år och som jobbar kommersiellt har verkligen nytta av den här kursen för att hitta nya tekniker för utformning och utveckling av det jag har i mitt yrke.
sara
(4)
En mkt bra plats att starta på. Uppskattar såväl lärare som vänner sedan mina år på LiU.
M
(5)
läst 3år och har trivts superbra. känner att jag får en stabil grund att stå på.
Anders
(5)
Utbildningen ger en stabil grund för att analysera sociologiska problem och kulturella fenomen i samtiden. På Samhälls- och kulturanalys (SKA) arbetar man tvärvetenskapligt, och alltså i skärningspunkter av olika slag: mellan dåtid, samtid och framtid, eller mellan inre föreställningar och yttre förutsättningar hos individer och grupper. Det cen...
Visa mer
Frida
(5)
Det bästa valet jag gjort i mitt liv.
kalle anka
(4)
Du behöver inte tveka att söka till Linköping. Det är en grymt bra studentstad, jag vet för jag har pluggat på fler ställen. Nu har tydligen lärarna blivit bättre också.
Leif Nilsson
(4)
Ett bra program. Jag har haft stor nytta av denna utbildning. Inte minst av sättet att söka information och den personliga utvecklingen. Idag jobbar jag på Stockholms MIljöförvaltning. Leif
Fidde
(5)
LiTH överträffade de förväntningar jag hade. Det var en grymt bra skola med fantastiska lärare. Kårlivet kan omöjligen vara bättre ngn annanstans.
Sandra
(4)
Jag tycker att den beteendevetenskapliga grundkursen var jättebra! man fick grundläggande kunskaper i sociologi, psykologi och pedagogik. perfekt för den som är intresserad dessa ämnen men ännu inte vad hon eller han vill plugga.
(4)
Bra utbildning med mycket gott rykte!
(5)
Industriell Ekonomi vid LiTH är en utbildning som inte bara ger jobb efter examen man har grymt kul under vägen och får hur många kompisar som helst. Snart 5000 examinerade gör att I-linjen i Linköping är den I utbildning som har överlägset bäst kontakter i näringslivet.
(2)
(4)
(4)
(5)
(5)
(5)
(5)
(2)
(5)
(5)
(5)
(4)
70-talsarkitekturen är ful, men studiemiljön är ändå trevlig, och studentlivet är har enorm mångfald och är helt fantastiskt.
(3)
(5)
jävligt bra
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se