Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Recensioner av Linköpings universitet

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 54 recensioner.

@aaaaa
(2)
Staden i sig är trevlig och det ligger bra, samt härligt studentliv. Men utbildningen och lärarna är väldigt dåliga, de flesta föreläsare vill inte vara där och kollar hellre på klockan varje sekund. Ingen utbildning jag skulle rekommendera. Dessutom är det många kurser som inte har nått med data att göra med, vilket är konstigt att de är med.
Linköpings Universitet Kommentar:
Hej! Tråkigt och höra att du inte är nöjd. Du är alltid välkommen att kontakta oss för att mer i detalj diskutera innehåll och tankar om våra utbildningar. Studenterna och deras omdömen är mycket viktiga för oss på Linköpings universitet. Inger Erlander Klein är ansvarig för Högskoleingenjörsprogrammet inom datateknik och du når henne på: inge...
Visa mer
student
(4)
Bra studentliv i Liu. Insparken var bra, mycket fest och alkohol, men också mycket information inför studiestart. Campus är modernt och finns många nybyggda delar. Gott om studieplatser och matställen. Kan kännas rätt så stort, då nästan hela campuset är på ett o samma plats ( med undantag av universitetssjukhuset), tillskillnad från andra ...
Visa mer
I.A.2016-17
(1)
Jag studerade biomedicin på ett annat universitet men insåg att den utbildningen inte leder till något jobb. Blev därför "tvungen" att på den ettåriga kompletteringsutbildningen i Linköping för att få legitimation som BMA. Efter att ha gått klart utbildningen insåg jag att jag redan gått en mycket högre utbildning och jag lärde mig inget nytt. J...
Visa mer
Merhawi Mehari
(5)
Jag är avslutad med naturkunskap i mitt hemland.
marie
(5)
Mycket bra. ger ett otroligt lyft och mycket insikt. Jag som jobbat inom textilindustrin i över 30 år och som jobbar kommersiellt har verkligen nytta av den här kursen för att hitta nya tekniker för utformning och utveckling av det jag har i mitt yrke.
sara
(4)
En mkt bra plats att starta på. Uppskattar såväl lärare som vänner sedan mina år på LiU.
M
(5)
läst 3år och har trivts superbra. känner att jag får en stabil grund att stå på.
Anders
(5)
Utbildningen ger en stabil grund för att analysera sociologiska problem och kulturella fenomen i samtiden. På Samhälls- och kulturanalys (SKA) arbetar man tvärvetenskapligt, och alltså i skärningspunkter av olika slag: mellan dåtid, samtid och framtid, eller mellan inre föreställningar och yttre förutsättningar hos individer och grupper. Det cen...
Visa mer
Frida
(5)
Det bästa valet jag gjort i mitt liv.
kalle anka
(4)
Du behöver inte tveka att söka till Linköping. Det är en grymt bra studentstad, jag vet för jag har pluggat på fler ställen. Nu har tydligen lärarna blivit bättre också.
Leif Nilsson
(4)
Ett bra program. Jag har haft stor nytta av denna utbildning. Inte minst av sättet att söka information och den personliga utvecklingen. Idag jobbar jag på Stockholms MIljöförvaltning. Leif
Fidde
(5)
LiTH överträffade de förväntningar jag hade. Det var en grymt bra skola med fantastiska lärare. Kårlivet kan omöjligen vara bättre ngn annanstans.
Sandra
(4)
Jag tycker att den beteendevetenskapliga grundkursen var jättebra! man fick grundläggande kunskaper i sociologi, psykologi och pedagogik. perfekt för den som är intresserad dessa ämnen men ännu inte vad hon eller han vill plugga.
Anonym
(4)
Bra utbildning med mycket gott rykte!
Anonym
(5)
Industriell Ekonomi vid LiTH är en utbildning som inte bara ger jobb efter examen man har grymt kul under vägen och får hur många kompisar som helst. Snart 5000 examinerade gör att I-linjen i Linköping är den I utbildning som har överlägset bäst kontakter i näringslivet.
Anonym
(2)
Anonym
(4)
Anonym
(4)
Anonym
(5)
Anonym
(5)
Anonym
(5)
Anonym
(5)
Anonym
(2)
qwer asdf
(5)
Anonym
(5)
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in