Visa studentum.se som: Mobil

University of California - Los Angeles (UCLA), ekonomi

KILROY - Plugga i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Los Angeles
Varierande
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Varierande - Los Angeles
Öppet hus
2019-09-14

Öppet hus

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

University of California - Los Angeles (UCLA), ekonomi

UCLA grundades 1919 och har vuxit till att vara ett världskänt universitet med stora framgångar. Sedan starten har detta universitet undervisat studenter som senare blivit Nobelpristagare, Guggenheim Fellows, National Academy of Science-medlemmar, välkända artister, musiker och olympier. Det är därför inte förvånande att UCLA är en av de mest eftertraktade och sökta skolorna i USA!

Varför studera vid University of California Los Angeles?

UCLA är en av de mest berömda skolorna i USA och hamnar på plats nummer två av bästa kommunala universitet i landet. UCLA rankas högt inom områden som akademiskt rykte, forskningsresultat, biblioteksresurser och framstående studenter. Varje år klättrar universitetet högre och tävlar med andra prestigefyllda statliga och privatägda universitet om att ligga i topp. UCLA är också det universitet som årligen tar emot flest ansökningar av alla lärosäten i hela USA! Självklart lockar universitets läge, den akademiska överlägsenheten och det aktiva studentlivet.

UCLA har hamnar på plats 37 i världen i QS World University Rankings, på plats 8 i Times Higher Education World Reputation Rankings och på plats 12 i Academic Ranking of the World Universities av Shanghai Jiao Tong!

Campus

UCLAs campus är stort och pampigt, byggnadernas vackra arkitektur tillsammans med det dagliga solljuset gör morgonpromenaderna till skolan till en härlig rutin! Förutom att campus är väldigt vackert så är det dessutom säkert. Universitetet har en egen polisstation som är verksam dygnet runt och om du ogillar att gå själv hem på kvällstid finns Community Service Officers som kan följa dig.

UCLA erbjuder hög kvalitet på studenternas fritids-, mat- och studieanläggningar. Som student på UCLA kan du gymma på John Wooden Center, sola och bada på Sunset Canyon Recreation Center, studera på något av de många biblioteken, hänga i Ackerman Student Union, köpa prylar från Associated Students Store och njuta av campus alla restauranger. För att kunna nyttja campus alla faciliteter måste du som certifikatstudent visa upp ditt BruinCard som är ett studentID-kort som du hämtar ut när du anländer till skolan.

Under universitetets sportevent fylls Pauley Pavilion, skolans arena, med hejande och stöttande fans, och att vara en del av detta är en av alla fantastiska upplevelser som collegestudent. Dessutom spelar UCLAs fotbollslag alla sina hemmamatcher på den kända Rose Bowl-arenan som har en maxkapacitet på 90 000 personer. Den mäktiga arenan är alltid fullsatt under säsongsmatcherna!

Vad kan jag studera vid University of California Los Angeles?

Många av certifikatprogrammen inkluderar en praktikperiod vilket gör att studenter får den perfekta kombinationen av en akademisk bakgrund och värdefull arbetslivserfarenhet.

Studera ekonomi på University of California Los Angeles

Vill du vidga dina vyer och ta din kandidat- eller masterexamen utomlands? Möjligheterna att studera ekonomi på University of California Los Angeles är stora. Vad sägs om företagsstudier, turism, eller resurshantering? University of California Los Angeles är måna om att du som student ska få relevant erfarenhet och kontakt med potentiella arbetsgivare under studietiden. 

Plugga på UCLA - ekonomiutbildning i USA

Typiska ämnen att studera inom ekonomi i USA är:

 • Företagsekonomi
 • Finans
 • HR
 • Ledarskap
 • Marknadsföring
 • Turismvetenskap
 • Internationell ekonomi
 • Hospitality management 

Så ansöker du

För att komma in i ett certifikatprogram måste du vara minst 18 år gammal. Arbetslivserfarenhet och kandidatexamen är meriterande. Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De testen du kan göra är TOEFL-testet av IELTS-testet.

Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen.

Kostnader

CSN-berättigande.

KILROY - Plugga i USA

KILROY - Plugga i USA

Varför ska du studera i USA?

En examen från ett amerikanskt universitet kallas ofta för "Världens bästa utbildning". Det ligger mycket i det, men det finns över 3 500 universitet och college bara i USA så det kan ibland vara svårt att veta vad man ska...


Läs mer om KILROY - Plugga i USA och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: University of California - Los Angeles (UCLA), ekonomi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i USA


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om University of California - Los Angeles (UCLA), ekonomi via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.