Visa studentum.se som: Mobil

Hillsborough Community College, ekonomi

KILROY - Plugga i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Tampa, Florida
Varierande
Studiemedelsberättigad
Öppet hus
2019-09-14

Hillsborough Community College, ekonomi

Hillsborough Community College (HCC) erbjuder prisvärda och kvalitativa utbildningar. Skolan har fem campus som ligger i Tampa, Florida i Hillsborough County. Studenterna vid HCC njuter inte bara av Floridas varma sol året runt utan även av det sprudlande kulturlivet och några av de bästa stränderna i världen!

Varför studera vid Hillsborough Community College?

HCC är rankad på femte plats av skolorna i USA när det gäller antalet utfärdade Associate Degrees. Att studera på HCC är inte bara bra på grund av sin vackra plats på Gulf Coast of Florida med varmt väder under året, vackra stränder och underhållning i världsklass

Campus

Campuset utmärker sig med såväl akademiska transferprogram som med tekniska och mer yrkesinriktade program inom hälsa, data, matlagning, turism och ekonomi. Här finns tandläkare och optiker för inskrivna studenter, samt många idrottsmöjligheter och studentboendet Hawks Landing.

HCC erbjuder fina studentboenden på campus. I nära anslutning till HCC Dale Mabry Campus finns Hawks Landing med fullt möblerade 1, 2 och 4-rumslägenheter med Internet, pool, en toppmodern datasal och ett gym.

Att engagera sig på sitt campus är ett bra sätt att få ut det mesta av sin studietid. Man kan öka sina karriär- och utbildningsmöjligheter genom att delta i aktiviteterna och de olika organisationerna som finns. Man kan delta i idrotter som till exempel baseboll eller tennis, eller gå med i någon av de många klubbarna.

Vad kan jag studera vid Hillsborough Community College? 

HCC är ett bra ställe att börja för internationella studenter som drömmer om att göra en fyraårig kandidatexamen i USA. Efter din Associate Degree kan du välja att transferera till ett fyrårigt universitet på många universitet runtom i USA.

Så ansöker du

För att bli antagen till en utbildning vid HCC behöver du minst en gymnasieexamen. Som en internationell student måste du i de flesta fall ta ett engelsktest. De tester du kan göra är TOEFL-testet eller IELTS-testet. HCC kommer att utvärdera din ansökan och titta på dina tidigare- och nuvarande studier och kräver vanligtvis en genomsnittlig nivå på studieresultaten.

Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen.

Studera ekonomi

Studera ekonomi utomlands

Vill du vidga dina vyer och ta din kandidat- eller masterexamen utomlands? Möjligheterna att studera ekonomi utomlands på ett internationellt universitet är stora. Det finns många alternativ när det kommer till universitet, kurser och destinationer. Vad sägs om företagsstudier i Beijing, turism på Hawaii eller resurshantering i Australien? Det blir ett spännande äventyr!

Våra partneruniversitet är måna om att du som student ska få relevant erfarenhet och kontakt med potentiella arbetsgivare under studietiden. Många universitet erbjuder utbildning med praktikperioder så du får riktig arbetserfarenhet.

Typiska ämnen att studera ekonomi utomlands är:

 • Företagsekonomi
 • Finans
 • HR
 • Ledarskap
 • Marknadsföring
 • Turismvetenskap
 • Internationell ekonomi
 • Hospitality management 

KILROY - Plugga i USA

KILROY - Plugga i USA

Varför ska du studera i USA?

En examen från ett amerikanskt universitet kallas ofta för "Världens bästa utbildning". Det ligger mycket i det, men det finns över 3 500 universitet och college bara i USA så det kan ibland vara svårt att veta vad man ska...


Läs mer om KILROY - Plugga i USA och visa alla utbildningar.

Öppet hus

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Hillsborough Community College, ekonomi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i USA


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om Hillsborough Community College, ekonomi via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.