Visa studentum.se som: Mobil

Green River College, ekonomi

KILROY - Plugga i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Auburn
Varierande
Studiemedelsberättigad
Öppet hus
2019-09-14

Green River College, ekonomi

Green River College ligger i Auburn, USA. Vid denna högskola i Seattles vackra omgivning kan du studera i två år med möjlighet att fortsätta din utbildning på ett amerikanskt universitet. Campus erbjuder massor av roliga aktiviteter för nya studenter - ett bra sätt att skaffa nya vänner och för att snabbt känna dig som hemma! 

Varför studera vid Green River College?

Green River College ligger 45 minuter söder om Seattle. Med Green Rivers 2+2 program så läser studenterna sina två första år av sin kandidatexamen på skolan för att sedan ta sig vidare till toppuniversitet globalt. För dig som önskar att uppleva det amerikanska collegelivet under 3, 6 eller 9 månader så erbjuder Green River ett unikt Study Abroad-program.

Två gånger per år kommer över 100 välkända amerikanska universitet som exempelvis University of California Berkeley till Green River för att värva internationella studenter som vill avsluta sina utbildningar hos dem. Genom att läsa Green Rivers Transfer Program har du chansen att bli rekryterad till ett av USA:s många toppuniversitet.

Vad kan jag studera vid Green River College?

På Green River kan du studera i en eller två terminer, ta en associate degree eller läsa ett University Transfer Program. Det innebär att du får möjlighet att studera de två första åren av din kandidatexamen på Green River för att sedan fortsätta och avsluta din kandidatexamen direkt efter på ett amerikanskt universitet.

Så ansöker du

Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De testen du kan göra är TOEFL-testet av IELTS-testet. 

Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen.

Studera ekonomi

Studera ekonomi utomlands

Vill du vidga dina vyer och ta din kandidat- eller masterexamen utomlands? Möjligheterna att studera ekonomi utomlands på ett internationellt universitet är stora. Det finns många alternativ när det kommer till universitet, kurser och destinationer. Vad sägs om företagsstudier i Beijing, turism på Hawaii eller resurshantering i Australien? Det blir ett spännande äventyr!

Våra partneruniversitet är måna om att du som student ska få relevant erfarenhet och kontakt med potentiella arbetsgivare under studietiden. Många universitet erbjuder utbildning med praktikperioder så du får riktig arbetserfarenhet.

Typiska ämnen att studera ekonomi utomlands är:

 • Företagsekonomi
 • Finans
 • HR
 • Ledarskap
 • Marknadsföring
 • Turismvetenskap
 • Internationell ekonomi
 • Hospitality management 

KILROY - Plugga i USA

KILROY - Plugga i USA

Varför ska du studera i USA?

En examen från ett amerikanskt universitet kallas ofta för "Världens bästa utbildning". Det ligger mycket i det, men det finns över 3 500 universitet och college bara i USA så det kan ibland vara svårt att veta vad man ska...


Läs mer om KILROY - Plugga i USA och visa alla utbildningar.

Öppet hus

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Green River College, ekonomi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i USA

36830

Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om Green River College, ekonomi via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.