Visa studentum.se som: Mobil

California State University Northridge, ekonomi

KILROY - Plugga i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Northridge
Varierande
Studiemedelsberättigad
Öppet hus
2019-09-14

California State University Northridge, ekonomi

California State University, Northridge (CSUN) är ett av de största universiteten i USA. Varje år börjar nästan 3 000 internationella studenter på CSUN. Med sitt läge mitt i San Fernando Valley ligger CSUN bara några minuter från Los Angeles stadskärna, berömda stränder och hjärtat av nöjesindustrin!

Varför studera vid CSUN?

California State University, Northridge (CSUN) är ett av de största universiteten i USA. Varje år börjar nästan 3 000 internationella studenter på CSUN. Med sitt läge mitt i San Fernando Valley ligger CSUN bara några minuter från Los Angeles stadskärna, berömda stränder och hjärtat av nöjesindustrin. CSUNs stora, parkliknande campus är större än Disneyland och har ett fantastiskt campusliv med bl a gym och över 250 olika studentföreningar

Campus

CSUN är ett livligt universitet som ligger i hjärtat av Los Angeles, San Fernando Valley. Här studerar ungefär 40 000 studenter. Det stora campuset har toppmoderna byggnader som till exempel Valley Performing Arts Center och Student Recreation Center.

Som student på CSUN kan du nyttja en mängd olika faciliteter. Bland annat Oviatt biblioteket med cirka 1,4 miljoner böcker och tidskrifter, datorsalar, sport- och idrottsanläggningar, fritidsanläggningar samt campus egen bank och vårdcentral. I närheten av campus finns det dessutom gott om butiker, restauranger och mataffärer.

Majoriteten av studentboendena förvaltas genom CSUN Campus Housing. Hit kan du vända dig om du har frågor eller behöver hjälp att hitta ett boende. Om du vill bo på campus så kan du göra det på University Park Apartments som ligger på norra delen av campus. Här finns stora tvårumslägenheter som är fullt möblerade och har tillgång till faciliteter som till exempel pool, datorsal, motionsspår och volleyboll- och basketplan.

Vad kan jag studera vid California State University Northridge

CSUN har ett stort och intressant kursutbud - Välj bland över 100 kandidatutbildningar och 84 masterutbildningar! Du kan välja att antingen läsa en kandidat- eller masterexamen. Om du bara vill stanna i 1-2 terminer kan du läsa fristående kurser. 

Så ansöker du

För behörighet till en kandidatexamen måste du ha avslutat gymnasiestudier.
För behörighet till en masterexamen ska du ha avslutat en kandidatexamen. 
Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De tester du kan göra är TOEFL eller IELTS.

Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen. 

Studera ekonomi

Studera ekonomi utomlands

Vill du vidga dina vyer och ta din kandidat- eller masterexamen utomlands? Möjligheterna att studera ekonomi utomlands på ett internationellt universitet är stora. Det finns många alternativ när det kommer till universitet, kurser och destinationer. Vad sägs om företagsstudier i Beijing, turism på Hawaii eller resurshantering i Australien? Det blir ett spännande äventyr!

Våra partneruniversitet är måna om att du som student ska få relevant erfarenhet och kontakt med potentiella arbetsgivare under studietiden. Många universitet erbjuder utbildning med praktikperioder så du får riktig arbetserfarenhet.

Typiska ämnen att studera ekonomi utomlands är:

 • Företagsekonomi
 • Finans
 • HR
 • Ledarskap
 • Marknadsföring
 • Turismvetenskap
 • Internationell ekonomi
 • Hospitality management 

KILROY - Plugga i USA

KILROY - Plugga i USA

Varför ska du studera i USA?

En examen från ett amerikanskt universitet kallas ofta för "Världens bästa utbildning". Det ligger mycket i det, men det finns över 3 500 universitet och college bara i USA så det kan ibland vara svårt att veta vad man ska...


Läs mer om KILROY - Plugga i USA och visa alla utbildningar.

Öppet hus

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: California State University Northridge, ekonomi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i USA

91330

Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om California State University Northridge, ekonomi via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.