Visa studentum.se som: Mobil

Udayana University, ekonomi

KILROY - Plugga i Indonesien
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Jimbaran
Varierande
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Kontakta KILROY för mer information - Jimbaran

Udayana University, ekonomi

Udayana University är bland Indonesiens ledande universitet både vad gäller undervisning och forskning. Universitetet är det största och mest respekterade universitetet på Bali. Att ha läst en termin utomlands ger stor fördel på en allt mer konkurrensutsatt arbetsmarknad!

Varför studera vid Udayana University?

Universitetet grundandes 1962 av undervisningsministeriet och består av 10 fakulteter. De kurser som erbjuds är mycket intressanta och hålls av lärare med internationell erfarenhet. Att studera på Bali och Udayana University passar den som vill upptäcka Asien och sig själv på ett djupare plan än att bara backpacka. Studenter som vill kombinera akademiska studier med det unika Bali och njuta av en högklassig livsstil på en studentbudget. En termin på Bali är ett alternativ utöver det vanliga för dig som verkligen vill uppleva Asien!

Campus

Udayana Universitys huvudcampus ligger i Denpasar, Balis största stad, vilket gör att studenterna har nära till allt. Maten är billig och det finns många olika alternativ för restauranger, både på campusområdet och i staden.

De flesta internationella studenter hyr hus tillsammans med klasskompisar. Det finns även möjlighet att bo i en balinesisk värdfamilj för ca 100 euro per månad. Detta rekommenderas varmt för att lära sig det lokala språket och kulturen. De flesta internationella studenter bor inte i Denpasar utan i närliggande områden vid stränderna och bort från turistplatserna. Lättast att ta sig till campus är då med en moped.

Vad kan jag studera vid Udayana University?

Universitetet består av 10 fakulteter. Kurserna som erbjuds är mycket intressanta och hålls av lärare med internationell erfarenhet.

Så ansöker du

Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen. 

Studera ekonomi

Vill du vidga dina vyer och ta din kandidat- eller masterexamen utomlands? Möjligheterna att studera ekonomi på ett internationellt universitet är stora. Det finns många alternativ när det kommer till universitet, kurser och destinationer. Det blir ett spännande äventyr!


Våra partneruniversitet är måna om att du som student ska få relevant erfarenhet och kontakt med potentiella arbetsgivare under studietiden. Många universitet erbjuder utbildning med praktikperioder så du får riktig arbetserfarenhet.


Typiska ämnen inom ekonomi är:

  • Företagsekonomi
  • Finans
  • HR
  • Ledarskap
  • Marknadsföring
  • Turismvetenskap
  • Internationell ekonomi
  • Hospitality management

KILROY - Plugga i Indonesien

KILROY - Plugga i Indonesien

Studera på Bali

Ta chansen att plugga i Indonesien. Upplev studentlivet på Bali och passa på att testa nya fritidsaktiviteter som dykning, snorkling och delfinspaning. Bali ligger öster om Java som är Indonesiens största ö och säte för huvudstaden Jakarta. Ön är nästintill...


Läs mer om KILROY - Plugga i Indonesien och visa alla utbildningar.

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Udayana University, ekonomi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i Indonesien


Tel: 0771-545 769
Mobil 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om Udayana University, ekonomi via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.