Visa studentum.se som: Mobil

Psykologprogrammet

Karlstads universitet
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Karlstad
Klassrum
300 hp
Heltid
Antagningshistorik

Om utbildningen

Psykisk hälsa betyder mycket för välbefinnande och god livskvalitet. Psykologens uppgift är att främja psykisk hälsa och att arbeta för ökad livskvalitet och hållbarhet hos individ och samhälle. Psykologisk kunskap efterfrågas inom allt fler områden, exempelvis ledarskap, samhällsplanering och utbildning, förutom inom hälso- och sjukvård.Förutom de nationella målen för psykologexamen (enl. Högskoleförordningen) har programmet även fyra lokala lärandemål:- Hälsa, livskvalitet och hållbarhet- Evidensbaserade arbetsmetoder och förhållningssätt - Ledarskap och samverkan- Kreativitet, innovation och entreprenörskapStudierna är utformade så att du övar på att aktivt söka kunskap, kritiskt värdera, ha en prövande hållning och lösa problem. Vårt mål är att ge dig en så god grund för din kommande yrkesroll som möjligt. Fria sökord:

Så ansöker du

Grundläggande behörighet samt: Områdesbehörighet A5 (matematik 2a/2b/2c, samhällskunskap 1b/1a1 + 1a2) eller områdesbehörighet 5 (Ma B och Samhällskunskap A)

Examen & Intyg

Psykologexamen

Karlstads universitet

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Karlstads universitet

651 88 KARLSTAD

Tel: 054-700 10 00


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,7)
Baseras på 44 recensioner.
Se alla skolans recensioner