Visa studentum.se som: Mobil

Högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik, inriktning husbyggnad

Karlstads universitet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Karlstad
180 hp
Heltid
Startdatum: Höst 2020 - Karlstad
Sista ansökan: 2020-04-14
Antagningshistorik

Högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik, inriktning husbyggnad

Framtiden för en byggingenjör innehåller många spännande utmaningar. Hur skall vi bygga och konstruera våra byggnader så att de är miljömässigt sunda, energisnåla och ekonomiska både att bygga och att bo i? Låter det som en utmaning? Då är detta utbildningen för dig. Utbildningen är inriktad mot husbyggnadsteknik och ger dig en bra grund inom byggteknik, där vi strävar efter en god blandning av teori och mer praktiska inslag. Utbildningen omfattar hela byggprocessens olika delar med fokus på byggproduktion och konstruktion, samt energi- och miljöaspekter. Fria sökord:

Så ansöker du

Grundläggande behörighet samt Matematik D, Fysik B och Kemi A (områdesbehörighet 8) eller Grundläggande behörighet samt Matematik 3c, Fysik 2, Kemi 1, områdesbehörighet A8.Du kan börja på vårterminen med en behörighetsgivande bastermin. På höstterminen följer du sedan utbildningens ordinarie studiegång.Behörighetskraven till vårterminsantagning: Grundläggande behörighet samt Matematik 3b/3c, Fysik 1, Kemi 1 eller Matematik C, Fysik A och Kemi A.

Examen & Intyg

Högskoleingenjörsexamen

Karlstads universitet

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Karlstads universitet

651 88 KARLSTAD

Tel: 054-700 10 00
www.kau.se


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,7)
Baseras på 43 recensioner.
Se alla skolans recensioner