Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Toulouse Business School i Barcelona, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Barcelona
1-5 år
Heltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: Januari och september - Barcelona

Toulouse Business School i Barcelona, EduPlanet

Plugga business i Barcelona!Plugga business i Barcelona!

Vill du plugga management, marknadsföring, förhandling eller internationell handel och är sugen på att göra det i Spanien? Ansök då till Toulouse Business School i Barcelona med EduPlanet. I denna affärsskola i mitten av Barcelona erbjuds intressanta kurser på både spanska och engelska.

”Jag bestämde mig för att komma till Barcelona för att jag ville vara i en internationell miljö. Skolan ger dig privilegiet att studera i tre olika länder, ett varje år och skolan har bra rykte. Jag blev överraskad av vänligheten och välkomnandet jag fick av personalen på skolan, och hittills har jag fått bilden att kurserna är väldigt praktiska och det handlar mycket om att kommunicera och vara aktiv på lektionerna. Faktumet att vi bara är 25 personer i klassen gör att det är lättare att få en bra relation med lärare och med klasskamraterna. Det är verkligen bra!”
- Sally L, student vid Toulouse Business School

För att göra dig som student redo inför arbetslivet har Toulouse Business School nära samarbete med näringslivet och har anpassat kurserna efter vad som krävs för att lyckas på arbetsmarknaden. Skolan, som grundades 1995, har idag klasser bestående av 20 elever och lärare med god utbildning i ämnena de undervisar i. Det är en mångkulturell och modern miljö som ger dig en bred grund inom management-området.

För mer information om Toulouse Business School i Barcelona, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Dokument som behövs vid ansökan till Toulouse Business School är:

  • Ifyllt ansökningsformulär
  • Vidimerad (stämplad och undertecknad) kopia på ditt slutbetyg översatt till engelska.
  • C i Engelska 5 eller 6, alternativt ett engelskatest (så som IELTS eller TOEFL) som uppvisar tillräckligt hög nivå av engelska (kontakta EduPlanet för detaljer)
  • En kortare uppsats eller en videopresentation på 1-2 minuter
  • 2 stycken rekommendationsbrev, exempelvis från lärare eller arbetsgivare
  • 3 stycken passfoton
  • 100 € ansökningsavgift

OBS, all vår hjälp är gratis! Vi hjälper dig gärna med information, studievägledning och ansökan. Kontakta oss om du vill ha vår ansökningsguide, den är självklart också gratis!

Kontakta ockås EduPlanet om du är intresserad av att läsa en masterutbildning så får du information om de dokument som krävs.
Du kan kontakta dem här!

Boende & Fritid

Studera med Språkpunkten!Strand och stad - allt i ett i Barcelona

Barcelona är Spaniens andra största stad och består av en mix mellan det gamla, historiska Spanien och det moderna, internationella. Här finns sol, strand och bad, men även shopping, sport och ett pulserande nattliv. Varför inte kombinera studier med nöje?

I Barcelona finns en mängd av tapasbarer, restauranger, kaféer, museer och affärer. Staden passar både dig som är modeintresserad och dig som vill se en match mellan FC Barcelona på deras hemarena Camp Nou. Den passar dig som gillar konst och kultur; bara en vandring genom staden ger en god inblick i Gaudi, Miró och Picassos verk. Ta det lugnt och njut av trevligt umgänge kan du göra i någon av stadens alla grönskande parker, på stranden eller på en av flera marknader som finns runtom i staden. Frågan är inte hur du ska kunna sysselsätta dig, utan med vad!

Bo med andra eller själv, du väljer!

Den vanligaste boendeformen för studenterna vid Toulouse Business School är en studentlägenhet som delas med flera studenter. Men föredrar du att bo själv är det självklart också ett alternativ. Ta kontakt med EduPlanet så hjälper de dig med hur du ska gå tillväga. 

Kurser

Läs en Bachelor (BA) eller en Master

Bachelorutbildningarna vid Toulouse Business School har inriktat sig på marknadsföring, förhandling eller internationell handel. De är på 3 år och har stort fokus på näringslivet med ett tydligt managementfokus. Här ingår även praktik varje läsår. Du kan välja mellan att läsa alla tre år i Barcelona eller läsa något av åren i en av partnerskolorna som finns utspridda över större delen av världen eller i Toulouse.

Masterutbildningar som också erbjuds är inom:

  • Master in Management
  • Master of Science Marketing
  • Master of Science Finance

Kursstarter är i januari och september.

Både Bachelor och Master-utbildningarna är godkända för studiemedel. 

Startdatum

Bachelor: start varje år i september, deadline för ansökan är 15/7

Master: start två gånger om året i januari och september, deadline för ansökan är 15/7 (sept) och 31/10 (jan).

Examen & Intyg

Om EduPlanets olika examina:
Bachelor’s Degree: 3 år
Master’s Degree: 1-2 år (bygger på en kandidatutbildning)

Bachelor Top-Up: 1-2 år

Kostnader

Information om CSN och kurspriser finns hos EduPlanet.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Toulouse Business School i Barcelona, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Sally
(5)
Jag bestämde mig för att komma till Barcelona för att jag ville vara i en internationell miljö. Skolan ger dig privilegiet att studera i tre olika länder, ett varje år och skolan har bra rykte. Jag blev överraskad av vänligheten och välkomnandet jag fick av personalen på skolan, och hittills har jag fått bilden att kurserna är väldigt praktiska...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om utbildningen Toulouse Business School i Barcelona, EduPlanet från EduPlanet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 118 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: