Visa studentum.se som: Mobil

University of Law Business School i London, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
London
Varierande
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Varierande - London

University of Law Business School i London, EduPlanet

London, business management ekonomiStudera ekonomi och business i London

University of Law Business School (ULBS)är en del av University of Law, här ges deras Business-program. De hette tidigare London School of Buisness and Finance (LSBF). University of Law är ett av Englands äldsta, mest ansedda och största Law-(juridik) universitet med över 100 års erfarenhet. University of Law Business School och University of Law har bla campus i Bloomsbury i centrala London, Leeds och Birmingham. På University of Law Business School läser du prisvärda och erkända Degree-program (Bachelor och Master) inom just Business. Förutom deras egna Business-program håller de också program i samarbete med den prestigefulla skolan Grenoble Ercole de Management (GEM). Till ULBS och GEM kommer studenter från hela världen för att få en internationellt känd examen. Detta gör att det finns en stor internationell mix av studenter på skolorna. GEM tar endast emot studenter som har minst ett års akademisk erfarenhet eller liknande. För dig som tex redan arbetar och samtidigt vill läsa en MBA Online kan du läsa det på businesskolan London School of Business and Finance (LSBF)

Lärarna är alla väldigt kunniga och erfarna inom sina områden då de har lång arbetslivserfarenhet, fortfarande är verksamma i branchen och ständigt håller sig uppdaterade i de senaste trenderna. Flera av lärarna på GGSB pendlar mellan skolan i Frankrike och London för att undervisa.

Vill du veta mer om utbildningarna på University of Law Business School? Beställ information av oss här! 

De utbildningar som finns är i korthet:

*Bachelor in Business (BA, 3 år) och Master in Business (MSc, 1,5 år) inom tex:  Marketing, Management, Finance, HR

*Master in Business (MSc) på GGSB 2 år inom tex: International Business, Finance, Marketing, Fashion & Luxury

*Global MBA Online (på distans) på LSBF, 18-36 månader inom tex: Banking, Finance, Marketing, Sales, HR, Tourism, Project Management

  

Attraktivt och internationellt campus i Bloomsbury London

På University of Law Business School:s campus i London finner du alltså i Bloomsbury i Londons West End, som är ett mysigt område i centrala London. Här finns många universitet och historiska platser, tex British Museum och ett rikt utbud av restauranger och caféer och nära till tunnelbanestationer som gör det lätt att ta sig hit.

ULBS är en utmärkt skola för dig som vill ha centralt läge, kvalitativ utbildning och klasskamrater från hela världen. Du får alla möjligheter till att fila på ditt CV med hjälp av skolans karriärcoach, får ta del av praktikmöjligheter och jobberbjudanden och hjälp med att hitta boende om du så vill.

För mer information om University of Law Business School i London, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att få ansökningshandlingar och för att få mer detaljerade instruktioner om ansökningsprocessen, kontakta oss! Vi på EduPlanet hjälper dig kostnadsfritt med ansökan, information om hur det är att studera utomlands, CSN-frågor och allt runt detta när du ansöker till University of Law Business School. Du finner också mycket mer info om detta på vår hemsida. Här lite översiktligt vad som gäller för Bachelor- och Master-programmen:

Krav

Antingen C i Engelska 5 eller 6, eller från 5,5 - 6,5 i IELTS engelskatest.

Ansökan

För att få ansökningshandlingar och för att få mer detaljerade instruktioner om ansökningsprocessen, kontakta som sagt oss på EduPlanet. Ansökan måste dock bl a innehålla: 

 • Vidimerad kopia av ditt slutbetyg översatt till engelska. Din gymnasieskola kan kostnadsfritt hjälpa till med detta. 
 • Bevis på tillräcklig engelskanivå, antingen genom slutbetyg från gymnasiet eller separat engelskatest. 
 • Referenser som skolan sedan kommer att kontakta för att höra vad dom har att säga om dig och din studiemotivation.
 • Ansökan via formulär på webben eller i dokumentform

Vi skickar dig gärna en bra ansökningsguide och har egna erfarenheter av ha läst business utomlands! Efter att du skickat in ansökan kommer den att utvärderas av skolorna. Blir du erbjuden en plats kommer du att bli ombedd att betala en depositionsavgift .

Fritid

Världsmetropolen London

London är en mångkulturell världsmetropol med ca 10 miljoner invånare. Stadens varierade befolkning har lockats från en mängd olika kulturer, religioner och länder. Campus ligger i Bloomsbury, en jättettrevlig del av London. I området finns många med mysiga butiker, caféer och restauranger och nära till tunnelbanan. 

Englands huvudstad är full av liv och rörelse med ett pulserande hektiskt tempo. För de som vill åka på språkresor och uppleva allt vad en storstad innebär är London det självklara valet. Missa inte att besöka närliggande typiskt brittiska byar och landmärken. Tågnätet är väl utbyggt i London och du tar dig till städer som Oxford och Cambridge på under en timme. Sydkustens många pärlor och imponerande landskap nås också på kring en timme med tåg.

Kurser

Detta är en del av utbudet som EduPlanet erbjuder på University of Law Business School. För komplett utbud, kontakta EduPlanet.

Bachelor in Business Management (BA)

Skolan har ett stort utbud av utbildningar, men deras kanske främsta och mest populära utbildning bland internationella studenter är att deras Bachelor (3 år) mycket konkurrenskraftig och med möjlighet till specialisering. På deras BA-utbildningar förbereder dig för ett kreativt tänkande i en internationell miljö. Du får ta del av ett speciellt utformat program med erfarna, välutbildade lärare och har chansen att under sista året välja en av fem följande ämnesinriktningar:

 • Marketing
 • Finance
 • Allmänt Business
 • Human Resource Management

Masterprogram

De Broc erbjuder även ett antal masterprogram:

 • - Corporate Financial Management
 • - Leadership and Human Resource Management
 • - International Marketing
 • - Strategic Business Management

Examen & Intyg

Bachelor in Business (BA, BIB)

Master in Business (MSc, MBA)

Global MBA Online

Kostnader

Du hittar aktuella priser och datum på EduPlanets webbplats.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: University of Law Business School i London, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Beställ information

För att få mer information om University of Law Business School i London, EduPlanet via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner