Visa studentum.se som: Mobil

College of Central Florida, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Orlando
Varierande
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: - Orlando

College of Central Florida, EduPlanet

Studera i USA på College of Central Florida

Belägen mitt i solskensstaten Florida lockar College of Central Florida studenter från världen över. På skolan läser ungefär 6000 studenter varav ca 125 är internationella.

Skolan ligger i fridfulla Ocala, nära den större staden Orlando. Ocala är en mindre stad känd för sina hästgårdar, omgiven av orörd natur med grönska och frodiga skogar. Ocala anses vara en av de bästa småstäderna att bo i och erbjuder ett bra läge för utflykter till flera av Floridas milslånga stränder och spännande storstäder.

Skolan har personal som finns där för att hjälpa internationella studenter med bland annat akademisk rådgivning och orientering på skolan. De ger även tips och råd om sociala samt kulturella aktiviteter i och utanför staden. Skolan hämtar även upp dig vid flygplatsen vid ankomst.

Eftersom skolan är ett Community College kan de pressa ner sina priser och är betydligt billigare än ett amerikanskt universitet. Många studenter med målet att ta en Bachelor's degree väljer att läsa sina två första studieår på ett Community College och sedan göra en transfer till ett universitet. 

College of Central Florida är partner med bland annat University of Florida, Webster University, Barry University och Florida State University där du kan fortsätta dina studier.

Staden Ocala

Ocala är beläget centralt i solskensstaten Florida, och är utöver sina hästgårdar mest känd för de spektakulära Silver Springs, Ocala National Forest, härliga åretrunttemperaturer och diverse intressanta konstmuseer. Naturen runt staden inbjuder till aktiviteter som ridning, kajak, kanot och båtturer. Ocala är ett tryggt val av studentstad för dig som söker storslagen grönskande natur i ett härligt åretruntklimat, och dessutom ett geografiskt läge som gjort för upptäcktsfärder i Florida!

För mer information om College of Central Florida, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Krav

Du måste fyllt 18 år för att studera på Central Florida Community College. Du måste ha minst C I engelska 5/6. 

Ansökan

EduPlanet hjälper dig utan kostnad att söka till College of Central Florida. Genom att söka genom dem slipper du även betala skolan ansökningsavgift.

Följande dokument mailar du till EduPlanet för att ansöka till skolan:

  • Ifyllt ansökningsformulär (detta skickar de till dig)
  • Ditt gymnasiebetyg översatt till engelska
  • Intyg om Studiefinansiering (detta skickar du efter från CSN, blankett får du av EduPlanet)
  • Bankbrev (om du har för avsikt att finansiera dina studier utan CSN)

För att få reda på mer information om hur du ansöker till Central Florida Community College, besök EduPlanets hemsida.

Boende och Fritid

Det finns möjlighet att bo på campusområdet i skolans studentresidens. Detta är ett mycket bra alternativ för dig som vill uppleva det amerikanska collegelivet på riktigt. På residensområdet finns en pool, vilket kan vara riktigt härligt då den årliga medeltemperaturen ligger på 21 grader.

För dig som är sportintresserad passar College of Central Florida utmärkt. Skolan har bland annat topprankade basketlag både för damer och herrar. Skolan har även en mycket bra baseballhistoria. För damer har skolan framstående lag i tennis och softball. Över det senaste decenniet har College of Central Floridas lag i basket, baseball och tennis rankats bland de topp 10 bästa i landet.

Kurser


På College of Central Florida kan du studera en tvåårig Associate's Degree. Efter dina två år på skolan får du direkt inträde till flera olika universitet där du kan läsa vidare och sedan erhålla en Bachelor's degree.

Ämnen 

Du kan välja mellan över 70 olika ämnen på skolan. Här är några av de populäraste. För att få veta mer om ämnen eller se vilka fler ämnen som finns, besök EduPlanets hemsida! 

Computer Information Technology 
Drafting and Design Technology
Business Administration
Health Information Technology
Nursing

Criminology

Environmental Studies

 

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: College of Central Florida, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Jenny Battistich
(5)
Jag pluggade på CF i ett år direkt efter jag tog studenten. Det var det absolut bästa jag har gjort! Skolan var hur bra och fräsch som helst, bra kurser men ännu bättre lärare. Något av det absolut bästa var att de har studentlägenheter precis bredvid skolan, så där bodde jag med tre andra amerikanska studenter som gick på samma college. När jag...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om utbildningen College of Central Florida, EduPlanet från EduPlanet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 118 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: