Visa studentum.se som: Mobil

Kandidatexamen i ekonomi och handel

Pacific Lutheran University
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Seattle
3 till 4 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Seattle
februari 2021

Seattle
september 2021
Kandidatexamen i Business

Kandidatexamen i ekonomi och handel

Studera Business i Seattle!

PLUs School of Business har som mål att utveckla ledare som har effektiva kommunikationsfärdigheter samt kritiskt tänkande som krävs för vår mångfaldiga och globaliserade värld. Undervisningen sker både i och utanför klassrummet för att bygga färdigheter, kunskap och erfarenhet som krävs för att implementera etiskt och socialt ansvarsfulla strategier samt för att lära studenterna att bygga konsumenternas förtroende. Universitetets  School of Business är ackrediterat av AACSB, det internationella ackrediteringsorganet för handelshögskolor världen över.

Du kan studera kurser inom entreprenörskap, internationellt företagande, marknadsföring, produktionshantering, personalhantering, redovisning, drift, teknik, strategisk ledning och ideell förvaltning. 

Svenska studenter har möjlighet att tillgodoräkna sig kurser från gymnasiet till sin Bachelor Degree, det innebär att du kan blir klar på tre år (istället för 4 år) och få din examen från Pacific Lutheran University.

För mer information om Kandidatexamen i ekonomi och handel, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Pacific Lutheran University ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 79 eller en IELTS-examen med minst 6.5.

Pacific Lutheran University

Pacific Lutheran University

Precis utanför Seattle i USA, bland vackra omgivningarna med historiska byggnader och lummiga parker, ligger Pacific Lutheran University (PLU). Med sitt goda rykte och fina campusområde har universitetet i många år ansetts som ett av de främsta universiteten på USA:s västkust. Business-skolan på...


Läs mer om Pacific Lutheran University och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen i ekonomi och handel

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Pacific Lutheran University

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen i ekonomi och handel från Pacific Lutheran University, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: