Visa studentum.se som: Mobil

San Diego State University, Blueberry College & Universitet

BLUEBERRY - Studera i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
San Diego
1 till 2 terminer
Heltid
Studiemedelsberättigad
Engelska
Startdatum: Februari, september - San Diego

San Diego State University, Blueberry College & Universitet

San Diego State University

Vill du studera i soliga Kalifornien på ett riktigt bra universitet? Då är San Diego State University (SDSU) ett utmärkt alternativ. Studera på San Diego State University!

San Diego State University - plugga i Kalifornien

I San Diego studerar du i ett underbart klimat på ett av USA:s vackraste campus. Du får lyxen att bo i en riktig storstad samtidigt som du har några av Kaliforniens bästa surfstränder som granne. San Diego brukar också rankas som en av USA:s absolut trevligaste städer. Det är inte konstigt att San Diego State University är ett av Blueberrys mest populära universitet!

Kaliforniens tredje största universitet

San Diego State University är Kaliforniens tredje största universitet och är känt för sitt studentliv. Över 35 000 studenter läser här och cirka 65 länder är representerade bland universitetets studenter. Du erbjuds utbildningar och kurser inom fler än 80 olika ämnesområden där du kan välja mellan cirka 3000 kurser.

Varför ska du studera på San Diego State University?

4 skäl att studera på San Diego State University:

  • San Diego anses ha bästa vädret i Kalifornien, kanske i hela USA.
  • Stort utbud av kurser på kandidat- och masternivå.
  • Mycket bra studentliv.
  • Fantastiska surfstränder.

Studera i San Diego är populärt bland svenska utlandsstudenter

Universitetets breda kursutbud inom bland annat ekonomi, teknik och engineering gör SDSU till ett utmärkt val för dig som redan är inskriven på svenskt universitet eller högskola och vill tillgodoräkna dig kurser från studier utomlands i din svenska examen. Det är även populärt för studenter som ännu inte studerat vidare efter gymnasiet eftersom du kan välja fritt bland skolans kursutbud och därmed testa olika ämnen.

San Diego State University - härligt campusområde

Vädret i San Diego är enligt många det bästa i hela USA. Det är sällan för varmt, och i stort sett aldrig kallt. San Diego State University har faktiskt blivit utsedd av Facebook till det campus i USA som bjuder på det vackraste vädret.

Campusområdet har inte bara behagligt klimat utan är också väldigt vackert! Bokhandel, bibliotek, caféer och restauranger ligger inbäddade bland palmer i de karakteristiska vita husen med valv och torn. Universitetet äger också Mission Bay Aquatic Center där du kan ägna dig åt vattensporter som surfing, dykning och vattenskidåkning. Spårvagnen som stannar på universitetsområdet tar dig snabbt vidare till city, andra delar av stan och hela vägen till den mexikanska gränsen.

Utbildningstyper

I samarbete med San Diego State University erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer.
  • Business Certificate – 1 termin.
  • Hospitality, Tourism, and Recreation Management (HTM) Certificate – 1 termin.

Så ansöker du

För att bli antagen till San Diego State University ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska B eller C/6 eller 7.

Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 80 eller en IELTS-examenmed minst 6.5.

Speciella behörighetskrav - Business

Observera att du måste vara inskriven på ett Business-relaterat kandidat- eller masterprogram i Sverige för att kunna läsa Business Courses på SDSU. För Business Certificate måste du ha läst minst två Business-relaterade kurser.

Ansökan

Du skickar in din ansökan till Blueberry via ett formulär på deras hemsida. Efter det så kontaktar de dig och går sedan vidare med ansökningen till skolan.

Examen & Intyg

Study Abroad, Business Certificate eller Hospitality, Tourism, and Recreation Management (HTM) Certificat. 

Kostnader

Du hittar information om de olika utbildningarnas kostnader och övriga avgifter på Blueberrys hemsida. 

Studiemedel

Utbildningarna på San Diego State University är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. 

BLUEBERRY - Studera i USA

BLUEBERRY - Studera i USA

Studera i USA

Det finns tusentals anledningar att studera på college eller universitet i USA. Till exempel är en examen från ett amerikanskt universitet en av världens mest prestigefyllda och väger tungt på CV:t. Många svenskar drömmer också om Kaliforniens soliga stränder som verkligen...


Läs mer om BLUEBERRY - Studera i USA och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: San Diego State University, Blueberry College & Universitet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

BLUEBERRY - Studera i USA


Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu

Beställ information

För att få mer information om San Diego State University, Blueberry College & Universitet via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.