Visa studentum.se som: Mobil

Geneva Business School, Blueberry College & Universitet

Studera i Spanien
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Barcelona, Madrid
1 termin till 3 år
Heltid
CSN-berättigad
Kommande starter
Barcelona
September, februari 
Madrid
September, februari 

Geneva Business School, Blueberry College & Universitet

Geneva Business School (GBS) grundades 1995 i Geneve under namnet Institut de Formation de Gestionnaire de Patrimoine (IFGP).Under det första åren var skolans fokus att utbilda privata bankirer i Schweiz. Under början av 2000-talet utvecklade GBS sin profil och började satsa mer på en internationell utbildning och erbjöd möjligheten för studenter utan en bakgrund i bankvärlden att studera på högskolan. Geneva Business School har numera flera internationellt erkända utbildningar med specialiseringar inom bland annat de internationella, geopolitiska och digitala aspekterna av ledning och förvaltning, marknadsföring och entreprenörskap.

Geneva Business School har många viktiga partners och nära kontakter över hela världen med syfte att hela tiden utveckla utbildningarna och ge studenterna värdefulla kontakter. Några av dessa partners är Camaloon, Codific, Homeless Entrepreneur, International Business School, ICMS, Step It Academy och Bangkok School of Management.

Business på riktigt – För framtida ledare!

Geneva Business School är en ledande handelshögskola som erbjuder avancerad, schweizisk kvalitetsutbildning i Barcelona, Madrid och Geneve. GBS står i spetsen för innovativa inlärningsmetoder och är engagerad i användningen av ny teknik inom och utanför klassrummet. Du kommer att dra nytta av personlig mentorskap samt en skräddarsydd utbildning. Det professionella karriärteamet som finns på Geneva Business School hjälper dig att hitta de bästa möjligheterna till praktikplats/internship och erbjuder dig professionell karriärvägledning för att förbereda dig för arbetslivet. Alla fakultetsmedlemmar är professionellt aktiva och kan därför erbjuda värdefulla insikter i nuvarande affärstrender och unik tillgång till deras globala professionella nätverk. En utbildning på GBS ger dig den konkurrensfördel som behövs på dagens jobbmarknad. Skolan har innovativa inlärningsmetoder, professionell fakultet, ett internationellt företagsnätverk och bra karriärscoaching. Detta kombinerat med personlig studentkontakt gör studier på Geneva Business School attraktivt.

Ansökan

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Geneva Business School ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Under ansökningsprocessen förekommer det en videointervju mellan dig och GBS samt att du behöver skriva en essay på 500 ord om varför du vill studera på Geneva Business School och vad du tror att du kommer tillföra till Geneva Business School Community.

För en Master Degree behöver du visa upp en IELTS-examen med minst 6.5 eller ett TOEFL test med minst 70. Du behöver även skriva en essay på 500 ord om varför du vill studera på Geneva Business School och vad du tror att du kommer tillföra till Geneva Business School Community. Du behöver även kunna visa på en tidigare avslutad Bachelor Degree (Kandidatexamen) inom relevant område och två års arbetslivserfarenhet eller liknande.

Sista ansökningsdag

Geneva Business School har ingen officiell sista ansökningsdag, men vi rekommenderar att du ansöker ca 3-4 månader innan kursstart.

Utbildningar

 • Study Abroad Semester- 1 till 2 terminer

Du kan välja att studera en eller två terminer och välja bland de olika kurserna som är delar av de olika programmen på Geneva Business School. Kommer du direkt från gymnasiet kan du välja att studera kurser på Undergraduate-nivå. Studerar du redan på universitet eller högskola i Sverige kan du välja kurser utifrån din utbildning i Sverige och hur långt du kommit i den.

 • Bachelor – 3 år

  Bachelor of Business Administration

Geneva Business School erbjuder Bachelor of Business Administration där studenter kan välja mellan flera olika Majors (inriktningar). De olika inriktningarna som du kan välja mellan är Digital Marketing, International Management, International Relations, Sports Management, International Finance och Entrepreneurship.

 • Bachelor of Finance

Geneva Business School erbjuder Bachelor of Finance där studenter kan välja en Major inom International Finance.

 • BBA in Sports Management + Football Academy

Geneva Business School erbjuder alla fotbollsintresserade studenter möjligheten att studera en Bachelor of Business Administration med inriktning Sports Management och kombinera det med möjligheten att spela fotboll via Kaptiva Academy.

 • Master Degree – 1,5 år

  Master of Business Administration

Geneva Business School erbjuder flera Master Degrees inom Business Administrations på 1,5 år. De olika inriktningarna som finns för studenter att välja mellan är Digital Marketing, International Management, Sports Management, International Relations, International Finance samt Oil and Gas Management.

Kostnader

 • Study Abroad (1-2 terminer)
  Priset för Study Abroad kommer inom snart.
 • Bachelor Degree (3 år)
  För studier i Barcelona eller Madrid ligger priset på 5730 Euro (ca 59 900 SEK) per termin.
  För studier i Geneva ligger priset på 12 450 Schweizerfranc(ca 118 000 SEK)per termin.
 • BBA in Sports Management + Football Academy (3 år)
  24 995 Euro (ca 261 200 SEK) för ett år.
 • Master Degree (1,5 år)
  För studier i Barcelona eller Madrid ligger priset på 7460 Euro (ca 78 000 SEK) per termin.
  För studier i Geneva ligger priset på 10 650 Schweizerfranc (ca 100 950 SEK) per termin.

Övriga avgifter

För studenter till Bachelor program tillkommer det en administrationsavgift på 1900 EUR (ca 19 900 SEK). Detta är en engångskostnad. I Geneve är administrationsavgiften 3000 Schweizerfranc (ca 28 596 SEK).

Betalning av kursavgifter

Kursavgifterna på Geneva Business School betalar du terminsvis direkt till skolan. Vi på Blueberry hjälper dig kostnadsfritt med hela din ansökan.

Studiemedel

Utbildningarna på Geneva Business School är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader.

Studera i Spanien

Studera i Spanien

Studera i Spanien

Soliga Spanien är lätt att trivas i och det är inte alls förvånande att några av Europas populäraste destinationer finns här. Här hittar du soldränkta kuststräckor som Costa del Sol, Costa del Brava och Costa Blanca. Här hittar du också förförande storstäder...


Läs mer om Studera i Spanien och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Geneva Business School, Blueberry College & Universitet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i Spanien


Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Geneva Business School, Blueberry College & Universitet från Studera i Spanien , fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.