Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

10 utbildningar för dig som är kreativ

10 utbildningar för dig som är kreativ

Är du konstnärligt lagd, vill arbeta praktiskt och låta din kreativitet flöda? Då kan någon av dessa utbildningar vara något för dig! 

Om du är en kreativ själ som drivs av att arbeta praktiskt kan rätt väg för dig vara att gå en utbildning som bygger på det kreativa. Kreativa branscher har växt och blivit allt mer populära de senaste åren. Digitala alternativ har gjort att ännu fler yrkesbanor öppnats upp, inte minst för dig som vill skapa och inspirera. Här nedan hittar du tips på 10 kreativa utbildningar! 

Senast uppdaterad: 23 nov 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2022-04-27

Därför ska du utbilda dig till digital kommunikatör

Yrkesrollen som digital kommunikatör har blivit alltmer eftertraktad bland dagens arbetsgivare, samtidigt som den traditionella kommunikatörsrollen ständigt omvärderas. Studentum.se radar upp vilka förväntningar som idag finns på arbetsrollen och berättar varför du bör fundera på att gå en utbildning till digital kommunikatör.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-01-16

Så fixar du ett CV och förbereder dig inför en intervju!

Nu i examenstider är det många som söker jobb, men hur skriver man egentligen ett CV? Och hur förbereder man sig inför en intervju? Vi har pratat med rekryteraren Frida Björkman och samlat de bästa tipsen på hur man skriver ett CV och vilka frågor som du bör förbereda innan en intervju!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-11-15

Karriärföretagen

Är du student och ska snart starta din karriär? Då kan Karriärföretagen guida dig i i den stora mängden av arbetsgivare som finns. Karriärföretagens mål är att vägleda dig som är student eller som nyligen har börjat jobba till en bra start på karriären.

Läs mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in