Visa studentum.se som: Mobil

Högskoleexamen i Inredningsdesign i Florens, Italien

The Florence Institute of Design International
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Florens
1-2 år
Heltid/deltid
Engelska

Om utbildningen

Högskoleexamen i Inredningsdesign

Den akademiska nivån på utbildningen i Inredningsdesign är idealisk för studenter, nya inom området Inredning och Design. För att söka till skolan finns det två alternativ, ett år, eller två års studier. Kursen på ett år är en grundläggande men intensiv kurs på två terminer som behandlar alla de grundläggande principerna för den inre utformningen av inredning såsom belysning, färg, möbeldesign och rumsplanering. Elever med en tidigare examen är berättigad till en magisternivå.

Inredningsarkitekter är kreativa, fantasifulla och konstnärliga. De måste också vara förberedda och organiserade. Genom att kombinera kunskap med estetiska vision, inredningsarkitekter arbetar med kunder och andra formgivare att utveckla lösningar som är funktionella, attraktiva och möta behoven hos de personer som använder utrymmet.

Inredningsarkitekter måste veta om material och produkter som används för att skapa och tillhandahålla utrymme. Framför allt specialiserat sig på samspelet mellan textur, färg och ljussättning när du skapar mänskliga rymden.

Det andra året är för att erhålla en högre examen i Inredningsdesign som är mycket mer noggrann i sitt utforskande av designkoncept. Större projekt utvecklas under detta år med en mer detaljerad strategi för material och belysning.

För mer information om Högskoleexamen i Inredningsdesign i Florens, Italien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Fyll i formuläret för uppgifter nedan för att få mer information om antagning och tillämpning.

The Florence Institute of Design International

The Florence Institute of Design International

Intrenationell designutbildning på engelska, och Godkänd av CSN. The Florence Institute of Design International är en italiensk designskola med kurser på engelska som tillhandahåller både master och grundläggande designkurser i Italien. Skolan specialiserar sig på master och diplomkurser i grafisk...


Läs mer om The Florence Institute of Design International och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Högskoleexamen i Inredningsdesign i Florens, Italien

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

The Florence Institute of Design International

Borgo Ognissanti 9
50123 florence

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Högskoleexamen i Inredningsdesign i Florens, Italien från The Florence Institute of Design International, fyll i följande uppgifter: