Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Yrkeshöglan Umeå Kommun

Yrkeshögskoleutbildning (Yh) - Umeå Kommun

Yrkeshögskolans utbildningar svarar mot ett verkligt behov på arbetsmarknaden och drivs i nära samarbete med arbetslivet. Utmärkande för yrkeshögskolan är att de företag och organisationer som är knutna till utbildningarna är aktiva när det gäller både planering och genomförande av utbildningarna. Arbetslivets representanter sitter med i utbildningarnas ledningsgrupper.

Samtliga utbildningar är eftergymnasiala, avgiftsfria och berättigar till studiemedel från CSN. Det är en utbildning som innebär att du har kort väg till arbete efter studierna.

CNC-tekniker – blått certifikat 

Utbildningen CNC Tekniker – blått certifikat ger fördjupade och specialiserade kunskaper om bl.a. CNC-maskiner och dess uppbyggnad, moderna CAD/CAM-verktyg och ISO-programmering för CNC-styrda verktygsmaskiner. Godkänd utbildning leder till yrkesroller som CNC-tekniker, Kvalificerad CNC-operatör, CAM-beredare eller Mät- och produktionstekniker.

Driftledare lantbruk

Bli en del av framtidens hållbara livsmedelsproduktion. Den här utbildningen vänder sig till dig som har gymnasieexamen eller motsvarande kompetens och redan är i näringen, men vill vidareutbilda dig för mer kvalificerade uppgifter och ett ökat helhetsansvar. Den är även för dig som vill ta klivet in i näringen med sikte på framtida drift av egen verksamhet och eget företagande.


För mer information om Yrkeshögskolan Umeå Kommun, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Yrkeshögskolan Umeå Kommun

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Yrkeshögskolan Umeå Kommun

Sveagatan 8
903 27 Umeå

Tel: 090-16 11 44
Yrkeshögskolan Umeå Kommun

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Yrkeshögskolan Umeå Kommun, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.