Visa studentum.se som: Mobil

The Academy - Yrkesutbildningar inom träning och hälsa

The Academy är din utbildningsleverantör inom träning och hälsa. En bransch i utveckling, arbetsmiljöer som rymmer kreativitet, omväxlande arbetsuppgifter och positiva människor – det finns många anledningar att välja ett yrke inom träning och hälsa idag. Det märks på utbildningsorganisationen The Academy.

Börja jobba efter din utbildning

The Academy är en av Sveriges få helt oberoende utbildningsorganisationer och det tillsammans med utbildarteamets expertkunskaper och unika kompetens gör att en The Academys-licens alltid står med högst upp på listan hos arbetsgivarna. Vare sig du vill jobba på en kedja, SATS, Nordic Wellness, Fitness24Seven, för att bara nämna några, eller om du vill jobba som egen företagare, så kommer din The Academy-licens att ge dig de förutsättningar du behöver.

The Academy arbetar sedan 1999 med utbildningar inom träning och hälsa och är ett av de ledande företagen inom sin nisch. By-linen till loggan, ”Learning for life”, visar The Academy’s strävan: en holistisk helhetssyn på utbildning där både personlig utveckling och branschens behov av kvalitativ kompetens står i fokus.

Deras ledord är Kvalité / Entusiasm / Personlighet / Innovation . Det är egenskaper som de vill ska genomsyra både utbildningarna och de licensierade utbildningsdeltagarna.

De senaste åren har verksamheten inom The Academy utökats, i takt med träningsbranschen. Främst är det efterfrågan på deras yrkesutbildningar som har vuxit. De populäraste utbildningarna idag är: 

 "Att ta en licens innebär att du efter din utbildning har genomfört och fått godkänt resultat på en teoretisk och en praktisk examination. Det ger en kvalitetssäkring av dig i träningsbranschen – mot kunder, arbetskollegor och arbetsgivare. Examinationerna ger dig även personlig feedback från dina utbildare. Att få den personliga återkopplingen från dina erfarna och professionella utbildare efter utbildningen ger dig ökade möjligheter att utvecklas och att nå framgång i yrket."   - Linda Svensson, utbildningssamordnare på The Academy.


För mer information om The Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - The Academy

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård / Skönhet
Kost / Näringslära Ort
Lic. Kostrådgivare Flera orter (2)
Idrott / Sport
Personlig tränare
Cert. Kost- och Träningskonsult: Den kompletta PT-utbildningen Flera orter (4)
Funktionell tränare / individuell träning Stockholm
Lic. Personlig tränare Flera orter (4)

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med The Academy

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Ja tack
Nej tack
 

Kontaktuppgifter till The Academy

The Academy

Norrbyvägen 32
168 69 Bromma


Recensioner

Lotta Edin-Johansson   |   2008-08-11
          (4)