Visa studentum.se som: Mobil

The Academy - Yrkesutbildningar inom träning och hälsa

The Academy är din utbildningsleverantör inom träning och hälsa. En bransch i utveckling, arbetsmiljöer som rymmer kreativitet, omväxlande arbetsuppgifter och positiva människor – det finns många anledningar att välja ett yrke inom träning och hälsa idag. Det märks på utbildningsorganisationen The Academy.

Börja jobba efter din utbildning

The Academy är en av Sveriges få helt oberoende utbildningsorganisationer och det tillsammans med utbildarteamets expertkunskaper och unika kompetens gör att en The Academys-licens alltid står med högst upp på listan hos arbetsgivarna. Vare sig du vill jobba på en kedja, SATS, Nordic Wellness, Fitness24Seven, för att bara nämna några, eller om du vill jobba som egen företagare, så kommer din The Academy-licens att ge dig de förutsättningar du behöver.

The Academy arbetar sedan 1999 med utbildningar inom träning och hälsa och är ett av de ledande företagen inom sin nisch. By-linen till loggan, ”Learning for life”, visar The Academy’s strävan: en holistisk helhetssyn på utbildning där både personlig utveckling och branschens behov av kvalitativ kompetens står i fokus.

Deras ledord är Kvalité / Entusiasm / Personlighet / Innovation . Det är egenskaper som de vill ska genomsyra både utbildningarna och de licensierade utbildningsdeltagarna.

De senaste åren har verksamheten inom The Academy utökats, i takt med träningsbranschen. Främst är det efterfrågan på deras yrkesutbildningar som har vuxit. De populäraste utbildningarna idag är: 

 "Att ta en licens innebär att du efter din utbildning har genomfört och fått godkänt resultat på en teoretisk och en praktisk examination. Det ger en kvalitetssäkring av dig i träningsbranschen – mot kunder, arbetskollegor och arbetsgivare. Examinationerna ger dig även personlig feedback från dina utbildare. Att få den personliga återkopplingen från dina erfarna och professionella utbildare efter utbildningen ger dig ökade möjligheter att utvecklas och att nå framgång i yrket."   - Linda Svensson, utbildningssamordnare på The Academy.


För mer information om The Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - The Academy

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård / Skönhet
Friskvård / Hälsofrämjande Ort
Hälsokonsult Flera orter (3)
Kost / Näringslära
Lic. Kostrådgivare Flera orter (3)
Idrott / Sport
Medicinsk Träning - evidensbaserad Stockholm
Medicinsk Träning -praktisk kompetens Stockholm
Personlig tränare
Cert. Kost och Träningskonsult Flera orter (4)
Lic. Medicinsk Tränare Stockholm
Personlig tränare med licens Flera orter (4)
Tränare / Instruktör
Löpcoach Stockholm
Teoretisk grundutbildning Flera orter (4)
Arbetsmarknadsutbildning
Idrott / Sport
Personlig tränare
Att starta eget: PT Start-up Stockholm

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med The Academy

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till The Academy

The Academy

Norrbyvägen 32
168 69 Bromma


Recensioner

Anna
(5)
Under mina 4 år i branschen har jag mött många PT's från olika utbildningar, The Academys KTK utbildning ger helt klart eleven den bästa grunden och förutsättning för att lyckas i yrket.
Johan
(5)
Mycket nöjd!
Josefine
(5)
De lärare och pedagoger vi hade under utbildningen var världsklass
Beställ information

För att få mer information om The Academy via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 22 recensioner.