Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Recensioner av The Academy

Snittbetyg: 5

Baseras på 36 recensioner.

Jade

Bästa jag har gjort. Kvalité, kunskap, proffsighet, familjekänsla, har allt....you name it

Emelie Palmblad

Alltså fantastiskt! De här var en vidare utbildning jag gjorde från att nyligen gått Lic. Personlig Tränare. Återigen har ni haft SÅ kompetenta och inspirerande lärare! Jag är så himla lycklig över att jag beslutade mig för att börja studera & för verktygen jag fått hos er som nu gjort min dröm till verklighet ❤️ Stort TACK för ALLT! Vi kommer d...

Visa mer
antonia

Utbildningen var långt över mina förväntningar - otroligt bra lärare och kursunderlag! Hade studerat en del träning och hälsa innan, men här fick jag lära mig alla aspekter som behövs för att bli riktigt stark pt

Andreas R

Otroligt proffsiga lärare som förklarar pedagogiskt och och verkligen ger sig hän för att lära ut! Är även imponerad över organisationen runt omkring hela utbildningen! Vill du ha en utbildning där du verkligen kan göra skillnad i människors liv, så ska du välja denna!

Christian

En mycket bra utbildning som tillför otroligt värdefull kunskap inom området träning/fysisk aktivitet!

Millan

Mycket kompetenta lärare! Otroligt intressant. Jag lärde mig massor och fick verkligen lust att fortsätta forska och följer forskningen vidare. Det som var en liten nagel i ögat var online-materialet som gjorde mig och andra förvirrade när det gällde att hitta grejerna. I övrigt kan jag verkligen rekommendera utbildningen.

Linda H

Kunniga, trygga och pedagogiska lärare som ger en all trygghet och kunskap att faktiskt kunna arbeta med det man studerat till på en gång efter utbildningen.

Linda Karlsson

Topplärare, toppupplägg och otroligt roliga, tuffa månader som gett mig en grundtrygghet i det yrke jag nu haft sedan min utbildning 2018!

Ingela

Jag har pluggat mycket, både på högskola, via folkhögskola och helt fristående kurser hos olika privata aktörer. Det har varit inom så skilda områden som matematik, språk, ekonomi och hälsa. Ingenstans har jag varit så nöjd som hos The Academy: utbildningen Lic. personlig tränare fick mig att våga byta bana i livet och ägna mig åt min passion me...

Visa mer
Anders

Grymt bra utbildning med ett proffsigt upplägg och kompetenta lärare!

Andreas Bjurling

Välkomnande, utmanande och mycket bra utbildningar. Fokus på helhetshälsa och grundläggande men djup kunskap om anatomin. Mycket övningar kring funktionsanalyser och det viktigaste först. Att lära ut basövningarna och inspirera till mångsidig träning innan man går på mer avancerat känns riktigt bra. Alla instruktörer var mycket proffsiga, påläst...

Visa mer
Miriam Carlsson

Fem stjärnor rakt igenom. Proffsig och genomtänkt utbildning med lärare i världsklass. Så tacksam för allt, tack 🙏!

Åsa, Licensierad Personlig Tränare

Gick PT utbildningen i Bromma. Så bra lokaler, lärarna var grymma, upplägget för hela utbildningen var i toppklass. Så nöjd att jag valde The Academy!

Catharina. Lic Personlig tränare.

Wow. En utbildning i världsklass från start till mål. Kan varmt rekommendera den till alla. Har lärt mig enormt mycket.

Anna

Under mina 4 år i branschen har jag mött många PT's från olika utbildningar, The Academys KTK utbildning ger helt klart eleven den bästa grunden och förutsättning för att lyckas i yrket.

Josefine

De lärare och pedagoger vi hade under utbildningen var världsklass

Douglas

Har svårt att se att det skulle finnas en mer komplett eller bättre PT-utbildning i Sverige

Anne

Utbildningen baseras på fakta och vetenskap vilket jag tycker är bra!

Helene

Det genomtänkta upplägget, självstudier, den höga nivån på utbildare och material samt den härliga gruppen, allt bidrar till ett topp-betyg. Tack för trevligt och proffsigt bemötande i alla situationer, både via mail, sociala medier och på plats i Bromma. Jag kommer gärna tillbaka och går fler utbildningar!

Victor

Otroligt bra lärare som är väldigt noga med att inte lämna några frågor obesvarade. Lektionerna är bra uppbyggda när det kommer till teori och att praktiskt gå genom case. Utbildningen har gjort mig ännu mer skärpt och nyfiken på vetenskap och sjukdomar där träning är medicin. Jag har fått lära mig mycket bra grejer av bra lärare.

Elisabeth

Tack för en inspirerande kurs!

Lena

Alla lärare håller en hög kvalitet, innehållet gör att jag lätt kan känna mej trygg när jag ska ge mej i kast med personer med diagnoser framöver, ingen av lärarna stängde några dörrar utan visade att vi även i framtiden kan ställa frågor och få stöd.

Lars Sickert

Mycket bra - så mycket den betytt för min personliga träning också som var oväntat

Helena Eriksson

Ni är helt klart bäst. Kommer säkerligen gå fler utbildningar med er.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in