Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

SAFE Education

SAFE är ett nordiskt utbildningsföretag som bedriver licensutbildningar till personlig tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör. Med en SAFE-licens kan du snabbt göra karriär av ditt intresse, precis vart du vill! Efter avslutad utbildning hjälper vi dig med en jobbintervju. En utbildning på SAFE Education har många fördelar, bland annat garanti av jobbintervju efter dina studier, möjlighet till distansutbildning, erhållande av en internationell licens, samt att utbildningen kan avbetalas under en längre tid. 

Yrkesutbildningar

Behovet av duktiga tränare, coacher och rådgivare inom träningsbranschen ökar konstant. SAFE Education ger dig moderna utbildning till Licensierad Personlig tränare, Licensierad Kostrådgivare och Licensierad Gruppträningsinstruktör!

Vår utbildning Lic. Personlig tränare är intensiv, djupgående och på distans. Utbildningen är utformad efter branschens och våra elevers krav.

Väx in i din framtida yrkesroll 

På Safe Education varvas teori med praktik, online med fysiska träffar, praktiskt lärande med djupgående kunskap. Kombinationen leder till bäst inlärning och gör våra elever redo för att börja sin karriär.

Licens

Efter avslutad utbildning erhåller du en internationell licens från Europe Active.


För mer information om SAFE Education, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med SAFE Education

Varför välja SAFE Education?

Bli licensierad

Behov på

arbetsmarknaden

Distansutbildning med tillfällen på plats

Informationsmöte

30 min om - GRAVIDTRÄNING

TRÄNING UNDER OCH EFTER GRAVIDITET

En gravid kvinna står inför sitt livs största fysiska utmaning; förlossningen. Hur kan du som tränare på bästa sätt träna henne innan förlossning och även efter? Forskning visar på mycket goda resultat vid träning under graviditet. Under denna utbildning får du teoretisk och praktiskt kompetens i träning under och efter graviditet. 

Webinaret hålls av Maria Wigbrant Utbildad barnmorska, Författare till böckerna Stark, glad, gravid och Stark, glad, mamma, utbildningar inom anatomi fysiologi och bäckenbottenhälsa.

Efter anmälan så får du en zoomlänk till webinaret!  
Webinaret hålls den 30 Augusti, kl 19! Anmäl dig på här

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2022-08-30    Tid:   19:00 - 19:30   Till öppet hus

Utbildningar

Yrkesutbildning
Idrott / Sport
Personlig tränare Utbildningsform Längd Ort
LIC. Gruppträningsinstruktör / Functional Athletic Movement Klassrum, Distans med träffar 5 veckor Flera orter (2)
LIC. Personlig Tränare Distans, Distans med träffar 16 veckor Distans
Kurser
Hälsa / Friskvård
Kost / Näringslära
LIC. Kostrådgivare - Distans Distans 6 dagar Distans
Idrott / Sport
Personlig tränare
1ST MOVE Distans 40 timmar Distans
Online Trainer Coach Distans 32 timmar Distans
Seniorer och träning Klassrum 2 dagar Stockholm
Träning under och efter graviditet Klassrum 2 dagar Stockholm

Visa alla

Reportage

Arbeta som personlig tränare: Linus Högberg

Linus Högberg är PT-koordinator på Nordic Wellness i Göteborg med direkt insyn i vad arbetsgivarsidan kräver. Vi tog ett snack med honom om vad man kan förvänta sig när man kommer ut i arbetslivet som examinerad Lic. personlig tränare.Den digitala PT:n visar vägen in i framtiden!

En licens från SAFE Education smäller högt, och har en gedigen kvalitetsstämpel genom EuropeActive. Clay Josefsson är en av de som valt att utbilda sig på SAFE Education för en framtid som kostrådgivare och personlig tränare. Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: SAFE Education

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

SAFE Education

Norrbyvägen 32
16869 Stockholm Bromma

Tel: 010-20 220 41


Recensioner

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 15 recensioner.

Alexandra Ruthström
Kan starkt rekommendera SAFE Education till alla som vill ha en karriär inom träning och hälsa eller som bara vill lära sig mer om kroppen och träning för egen del. Du får en helt fantastisk utbildning med engagerade lärare som verkligen kan sin grej och när du gått klart utbildningen så får du med dig en stor kunskapsbank som du kommer ha s...
Visa mer
Jenny
Helt ok grundläggande utbildning men känner mig inte fullärd och redo för att jobba som PT. Känns som utbildningen gjordes i ”silos”. Jag saknade helheten. Från screening ”det här har du problem med” till ”dessa övningar borde du göra mer av”. Samma sak med programmering. Olika programmering baserat på olika typer av kunder.
SAFE Education Kommentar:
Hej Jenny,

Tack för din feedback! Vi utvecklar och uppdaterar ständigt våra utbildningar så dina tankar är värdefulla. Hör gärna av dig till oss och berätta mer.
Anna
Vi var flera som inte var nöjda med lärarna i sista blocket på kursen.
SAFE Education Kommentar:
Hej Anna,

Tack för feedback! Vad tråkigt att du inte var nöjd med dina sista praktiska dagar av FAM-utbildningen. Hör gärna av dig till oss och berätta mer så att vi kan bli bättre!
Recensioner
Skolrecensioner
(4,1)
Baseras på 15 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från SAFE Education, fyll i följande uppgifter: