Visa studentum.se som: Mobil

Phi
Välkommen till Påhlmans Handelsinstitut!

Påhlmans Handelsinstitut erbjuder kurser och utbildningar i ekonomi, juridik och HR. Sedan vi grundades 1881 har Påhlmans Handelsinstitut hjälpt över 300.000 personer att komma vidare i sina karriärer, det vill säga att hitta ett nytt jobb, kvalificera sig för en ny tjänst eller avancera på sin nuvarande arbetsplats. Ta ett steg uppåt på karriärstegen!

Något som är unikt för Påhlmans Handelsinstitut är kombinationen av teori och praktik som uppskattas av våra studerande. Hög kvalitet och trivsel är en genomgående och viktig del av vardagen hos Påhlmans. Vår långa erfarenhet, handplockade lärare och näringslivsanpassade utbildningar gör Påhlmans Handelsinstitut till det självklara valet för dig som vill utvecklas vidare.

Utbildningar och kurser
Våra yrkesinriktade utbildningar vänder sig till dig som snabbt vill ut i arbetslivet och bli förberedd för de arbetsuppgifter som väntar dig. Vi varvar teori med praktiska övningar och alla lärare är yrkesverksamma inom de ämnen som de undervisar i. Vi har ett väl etablerat nätverk med företag och verksamheter från både offentlig verksamhet och näringslivet som återkommande tar emot våra studerande.

Online
Väljer du studera online får du redan från start tillgång till allt kursmaterial och kan lägga upp studierna utifrån dina egna förutsättningar. En gång om dagen har du möjlighet att kontakta din lärare via kursplattformen för att få stöd och svar på eventuella frågor. Det finns också möjlighet att göra tentamen efter avslutade kursdelar. För att studera online behöver du ha tillgång till en dator och vi rekommenderar att du använder Firefox eller Google Chrome som webbläsare. Du måste också kunna ladda ner och läsa Excel- och pdf-filer som ingår i kursmaterialet på samtliga kurser. Samtliga Online-kurser har löpande starter så du väljer själva var och när du vill studera.

YH
Vi anordnar också YH-utbildningar (yrkeshögskoleutbildningar) på heltid inom ekonomi och juridik. Våra YH-utbildningar är studiemedelsberättigade och framtagna i samarbete med företrädare för respektive bransch. Samtliga lärare och handledare är omsorgsfullt handplockade från näringslivet eller högskolan.

Påhlmans Handelsinstitut är en del av studieförbundet Medborgarskolan.


För mer information om Påhlmans handelsinstitut, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Påhlmans handelsinstitut

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Påhlmans handelsinstitut

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Ja tack
Nej tack

Kontaktuppgifter till Påhlmans handelsinstitut

Påhlmans handelsinstitut

Box 19193 Hagagatan 23 A, Box 191 93
104 32 Stockholm


Recensioner

          (4)
Ann-Charlott   |   2017-10-04
Utbildningen var i helhet bra. Man fick en överblick över det viktigaste. Nivån på lärarna varierade dock mycket. Sen borde delen Löneadministration II få fler lektionstimmar.
          (3)
Ewa   |   2017-10-04
Tekniken fungerade inte. Kunde inte se uppgifterna i själva dataprogrammet, kunde inte sända in arbetsuppgifter via programmet. Utan jag fick sända mail, men det fungerade inte heller alla gånger. Så man tappade lite sugen, när det bara krånglade.
          (4)
Maria Berg   |   2017-10-03
Bara positivt, bra lärare, trevlig personal.