Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Påhlmans Handelsinstitut

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 13 recensioner.

Sümeyye
(5)
Riktigt bra och kompetenta lärare. De gör sitt bästa för att man ska lära sig på ett bra sätt. Hade önskat att kursen var lite längre just för att det blir lite för stressigt mot kursens slut. Vill man ha praktik så är det bra att lägga till Karriär coach . Han gör verkligen allt för att man ska kunna hitta en bra praktikplats som passar en. ...
Visa mer
Amanda
(5)
Jag tycker att kursen har haft ett väldigt bra upplägg. Enkelt att förstå och enkelt att hovra fram och tillbaka i systemet. Inför tentan kunde man gå tillbaka och skumma igenom tidigare kapitel. Jag tyckte personligen om de klickbara övningsproven. Fick god hjälp av läraren i både studiecirklar, sms samt telefonsamtal.
Marina
(1)
Säljer kurs löneadministratör med bokföring och praktik men levererar inte den del av avtalet som motsvarar praktik. Jag rekommenderar inte kurs om du kan inte hitta praktik själv. Jag blev lurad- ingen praktik!
Ann-Charlott
(4)
Utbildningen var i helhet bra. Man fick en överblick över det viktigaste. Nivån på lärarna varierade dock mycket. Sen borde delen Löneadministration II få fler lektionstimmar.
Ewa
(3)
Tekniken fungerade inte. Kunde inte se uppgifterna i själva dataprogrammet, kunde inte sända in arbetsuppgifter via programmet. Utan jag fick sända mail, men det fungerade inte heller alla gånger. Så man tappade lite sugen, när det bara krånglade.
Maria Berg
(4)
Bara positivt, bra lärare, trevlig personal.
Carina
(5)
Bra och grundlig utbildning men i väldigt snabbt tempo, speciellt lön 2 i datasal. Borde fått 1-2 lektioner till innan slutprov. Fina lokaler, bra lärare. Hade önskat att praktik ingick eller möjlighet till det om man vill. De flesta arbetsgivare söker praktisk erfarenhet.
Maria
(5)
Efter ha gått Löneadministratör I så gick jag även del II. Även denna var det ett bra upp lägg på. Dock hade jag problem med databasen, det tog sin tid innan vi fick ordning på den. Läraren var super, dock hade hon för mycket och göra, men jag fick hjälp. Inom sin tid :)
Maria
(5)
Bra utbildning på distans,handläggaren var helt suverän, trotts hon hade mycket så fick jag hjälp när jag behövde. Utbildningen var bra i alla steg och man hängde med lätt.
Linda
(5)
Jag valde att plugga på distans då det passar mitt familjeliv bäst just nu. Jag var orolig över hur det skulle gå med kontakt med lärare osv iom att allt sker löpande och man får välja i vilken ordning man läser kurserna. Jag behövde inte vara orolig. Alla lärare har varit väldigt kompetenta, lätta att få tag på, lämnat feedback och råd genom re...
Visa mer
Mia
(3)
Helheten i kursen är bra upplagt
Jelo
(4)
Allt har varit bra men jag tycker att det tog för lång tid att få svar av lärare när problem dykt upp.
Camilla
(4)
Från att inte pluggat bokföring överhuvudtaget lärde jag mig väldigt mycket. Vår lärare Albert Waltonen var jätte duktig på sitt jobb och lärde ut på ett riktigt intressant sätt.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in