Visa studentum.se som: Mobil

CIL

Utbildning för verkligheten.
 

Både CIL, Centrum för Informationslogistik, och deras partnerföretag tycker att man som student ska utveckla sina kunskaper och kontakter ute i verkligheten. Därför tillbringar CILs studenter minst 20 procent av studietiden hos ett av dem. Du får skarpa uppdrag. Ni lär känna varandra. Företagen får ny kunskap. Win-win helt enkelt.

CIL bildades 2001 och bygger på ett nära samarbete mellan Linnéuniversitetet, regionens näringsliv och offentliga sektor. CIL leds av en styrelse som består av representanter från dessa organisationer samt Internationella Handelshögskolan i Jönköping och Högskolan i Halmstad.

Gemensamt för CILs utbildningar

På CIL i Ljungby finns både akademiska utbildningar och yrkeshögskola inom områdena Informationslogistik, Marknadsföring & Försäljning och Produktionsutveckling med nära koppling till näringslivet som gemensam utgångspunkt. Gemensamt för utbildningarna är;

Samarbete med partnerföretag
CILs nätverk av partnerföretag gör att de hela tiden kan stämma av innehållet i utbildningarna mot efterfrågan på arbetsmarknaden. Partnerföretagen värdesätter kunskapsutbytet med CILs studenter.

Jobbfokus
Efter avslutade studier på CIL ska studenterna både vara redo för och efterfrågade på arbetsmarknaden. Det handlar inte bara om teoretiska kunskaper utan även om möjligheten att få testa sina kunskaper i verkligheten – på något av partnerföretagen.

Individuellt stöd för personlig utveckling
CIL ger sina studenter stöd och utveckling även på det personliga planet.  De gör det möjligt för dig att motsvara det arbetsmarknaden efterfrågar – målet är att du ska ha en anställning direkt efter examen.


För mer information om CIL - Centrum för informationslogistik, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Nära samarbete med företag under hela utbildningen

Nära samarbete med företag under hela utbildningen

Läs mer CIL - Centrum för informationslogistik

Fredrik Andersson läste Informationslogistiksprogrammet på Centrum för informationslogistik (CIL) och jobbar idag som logistikkonsult.

– Karriärmöjligheterna är goda eftersom de flesta klasskompisarna fick jobb inom ett halvår efter examen, berättar Fredrik. 

Läs mer om Fredriks studier på (CIL)


Fick jobb snabbt efter examen

Fick jobb snabbt efter examen

Läs mer CIL – Centrum för Informationslogistik

Jehssica pluggade Marknadsföring och Försäljning på CIL – Centrum för Informationslogistik och fick snabbt jobb som marknadskoordinator efter utbildningen. 

– Mitt mål är att i framtiden gå vidare inom marknadsföring och hade inte haft något emot att arbeta som marknadschef, berättar Jehssica.

Läs reportaget om Jehssica!


Utbildningar

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med CIL - Centrum för informationslogistik

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

CIL - Centrum för informationslogistik

Stationsgatan
341 60 Ljungby

Tel: 0372-78 00 20
www.cil.se

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 4 recensioner.

Sam Tahan
(5)
I have an international perspective in doing business, I found this program really good in helping me find opportunities to work internationally, gain knowledge about sales and marketing. I was looking for sales in B2B everywhere in Europe not many I could find, I was lucky to find in CIL. A B2B sales program has put me on the top of the list...
Visa mer
Alice
(3)
Utbildningen är en blandning mellan kunskap om informationsteknik (informatik) och management/ekonomi. Tycker upplägget är rätt schyst och kurserna är överlag ganska bra även om lärarunderlaget är väldigt varierande.. precis som på många andra högskolor och universitet. Stämningen är överlag ganska bra även om det är väldigt litet och små kla...
Visa mer
Simplecrew
(4)
75% har kvalificerade jobb innan examen!!! Fungerar ofta som bryggan mellan ingenjörer-ekonomer-företagsledning. Skapar stor förståelse om organisationer
Gör intresseanmälan

För att få mer information från CIL - Centrum för informationslogistik, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 4 recensioner.