Visa studentum.se som: Mobil

Grundkurs i musikproduktion - Ableton, FL Studio eller Logic Pro (10 veckor)

AP Academy
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans, Stockholm
10 veckor
Deltid
Icke studiemedelsberättigad
8 900 SEK Momsfri
Svenska
Kommande starter

Plats & start


Stockholm
8 900 SEK
2020-10-06

Stockholm
8 900 SEK
2020-10-11

Distans
8 900 SEK
2020-10-06

Distans
8 900 SEK
2020-10-11

Videoreportage

Grundkurs i musikproduktion - Ableton, FL Studio eller Logic Pro (10 veckor)

BASIC är en grundkurs i musikproduktion som riktar sig till dig som är helt nybörjare, eller dig som har lite erfarenhet men behöver hjälp att ta dina kunskaper till nästa nivå. Utbildningen ger dig ett brett spektrum och du lär dig inte bara att producera musik på ett teoretiskt, praktiskt och tekniskt plan, utan även branschförståelse samt den musikteori du behöver för att på egen hand skapa färdiga låtar.

För att läsa BASIC behöver du inte ha några speciella förkunskaper, utan utbildningen är utformad för att ge dig en fullständig kontroll över din programvara som ett verktyg. Kan du hantera din programvara så kan du låta din kreativitet flöda fritt!

VAD FÅR MAN NÄR MAN LÄSER KURSEN?

Förutom all kunskap och erfarenhet som du tar med dig kommer du även att bli medlem i AP Academy’s forum där du får tips och tricks om aktuella bransch-event, kontakt med samtliga av våra tidigare elever och utrymme att dela din musik. 

VAD BEHÖVER MAN HA MED SIG?

Du behöver ha med dig en fungerande dator med Ableton Live, FL Studio eller Logic Pro installerat.

KURSPLAN

Modul 1

- Introduktion till Ableton Live, FL Studio eller Logic Pro

Sample- och trumprogrammering
Software Instrument och MIDI editing
Mixning med plugin och automation
Workflow

Modul 2

- Musikproduktion

Grundläggande musikteori och piano
Studio och utrustning
Inspelning och akustik
Arrangemang
Remix
Musikbranschen

ANSÖKAN

För denna utbildning krävs inga förkunskaper, och det finns inga sista ansökningsdatum. När utbildningen är fullbokad så har du möjlighet att få en reservplats eller ansöka till en senare kursstart. I samband med din ansökan betalar du in din kursavgift. Du kan välja att betala hela din kursavgift direkt via kortbetalning eller internetbank, få en faktura till din mail, eller delbetala upp till 36 månader. Var noga med att välja rätt datum och rätt program i din ansökan. Se samtliga kommande kursstarter.

För mer information om Grundkurs i musikproduktion - Ableton, FL Studio eller Logic Pro (10 veckor), vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Passar dig som är intresserad av att lära dig musikproduktion i programvaran Ableton, FL Studio eller Logic Pro samt inom musikens värld! 

Fortsatta studier

Möjlighet till fortsatta studier är samtliga utbildningar som finns hos AP Academy. Du kan läsa mer om dem här eller på vår hemsida apacademy.se 

AP Academy

AP Academy

Följ med oss in i den elektroniska musikens värld. Audio Production Academy erbjuder kurser i musikproduktion för dig som verkligen vill satsa på musiken. Här hittar du musikkursen för dig, oavsett om du vill lära dig producera från grunden eller finslipa...


Läs mer om AP Academy och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Grundkurs i musikproduktion - Ableton, FL Studio eller Logic Pro (10 veckor)

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

AP Academy

Fryxellsgatan 4
114 25 Stockholm

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grundkurs i musikproduktion - Ableton, FL Studio eller Logic Pro (10 veckor) från AP Academy, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: