Visa studentum.se som: Mobil

EN UTBILDNINGSANORDNARE MED LÅNG ERFARENHET!

Akademi Båstad Yrkeshögskola erbjuder utbildningar inom olika yrkesområden. T.ex. Besöksnäring, Trädgård, Ledarskap, Revenue Management, Restaurang och Vård.

Samtliga Yh-utbildningar är framtagna i samarbete med respektive bransch. Det betyder att utbildningarna innehåller kurser som är väl anpassade till den kompetens näringslivet idag efterfrågar.

Att vara den ledande utbildningen inom respektive yrkesområde är den självklara utgångspunkten för de yrkesutbildningar som Akademi Båstad Yrkeshögskola driver. Skolans första kvalificerade yrkesutbildningar startade redan 1997, därefter har man successivt etablerat nya verksamheter.

Under hela utbildningstiden får du komma nära verkligheten. Undervisningen är praktiskt orienterad där studierna till stor del sker i projektform och med handledare från branschen.

Akademi Båstad Yrkeshögskolas utbildningar är förlagda till olika platser i Båstad eller på distans.

Målet för Akademi Båstad Yrkeshögskola är att alla studerande ska växa som individer och framgångsrikt etablera sig och göra sig attraktiva på arbetsmarknaden som förändras löpande.


För mer information om Akademi Båstad Yrkeshögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Akademi Båstad Yrkeshögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kategorier

Försäljning / Handel

Hotell / Event / Turism

Jord / Skog / Natur

   Trädgårdsmästare

Ledarskap / Organisation

   Projektledning

Medicin / Farmaci

Vård / Omsorg

   Social omsorg
   Undersköterska

Hitta till utbildaren

Akademi Båstad Yrkeshögskola

Lyckan 15
269 22 Båstad

Tel: 0431-772 18
akademi.bastad.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 77 recensioner.

Nathalie
Jag är så glad att jag tog steget och vågade prova på något helt annat och vilken resa det är. Fantastiskt utbildning med många nya kontakter knutna, engagerad kursledning och väldigt inspirerande gästföreläsare och kurser. Jag har lärt mig så mycket och kommer ha stor nytta av alla mina nya kunskaper i min nya framtida karriär. Det bästa av all...
Visa mer
Uday aldakka
Helt fantastisk utbildning, mycket intressanta grejer som fick mig tänker anrlonda med ledarskap , mycket som jag inte tänkt på inann jag läste hållbarhet kurs man blir chockad och ångra varför jag inte började tidigare med den här utbildning. Bästa jag varit med konservering och formatering och hur jag kan utnyttja alla råvaror och ge långt h...
Visa mer
BJörn
Jag studerar Km i Båstad nu och får mycket ut av baskurserna så som ledarskap och köksekonomi. Jag har även haft bra möjligheter att få lite mer djupdykning i delar av köksarbetet som jag vill lära mig er om. så som fermentering och Patteserie. Kan verkligen rekommendera det här programmet
Recensioner
Skolrecensioner
(4,9)
Baseras på 77 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Akademi Båstad Yrkeshögskola, fyll i följande uppgifter: