Akademi Båstad Yrkeshögskola

Akademi Båstad YH-utbildningar

Akademi Båstad Yrkeshögskola

Vill du ha en framtid? Här kommer du in i branschen!             

Sök en Yh-utbildning vid Akademi Båstad Yrkeshögskola! Skolan erbjuder inriktningar som ekonomi, turism, försäljning och vård. Samtliga Akademi Båstads Yh-utbildningar är framtagna i samarbete med respektive bransch. Utbildningarna är förlagda till olika platser i Båstad eller på distans.

Akademi Båstad Yrkeshögskola ser till att du kommer rakt in i näringslivet! Det vill säga att din utbildning innehåller kurser som är väl anpassade till den kompetens näringslivet idag efterfrågar.

Att vara den ledande utbildningen inom respektive yrkesområde är den självklara utgångspunkten för de yrkesutbildningar som Akademi Båstad Yrkeshögskola driver. Skolans första kvalificerade yrkesutbildningar startade redan 1997, därefter har man successivt etablerat nya verksamheter.

Under hela utbildningstiden får du komma nära verkligheten, en tredjedel av utbildningstiden är branschförlagd. Undervisningen i Båstad är praktiskt orienterad där studierna till stor del sker i projektform och med handledare från branschen.

Målet för Akademi Båstad Yrkeshögskola är att alla studerande ska växa som individer och framgångsrikt etablera sig på arbetsmarknaden. 


För att beställa gratis information om Akademi Båstad Yrkeshögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Utbildning inom turism och besöksnäring

Utbildning inom turism och besöksnäring

Läs mer Akademi Båstad Yrkeshögskola

Dagens Yh-utbildningar innebär stora möjligheter att hitta ett framtida jobb inom lukrativa branscher. På Akademi Båstad Yrkeshögskola varvas teori med arbetslivsanknutet lärande för att garantera att studenterna snabbt kan komma ut i arbetslivet.


Utbildningar - Akademi Båstad Yrkeshögskola

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Akademi Båstad Yrkeshögskola

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter till Akademi Båstad Yrkeshögskola

Akademi Båstad Yrkeshögskola


Box 1135
269 22 Båstad

Tel: 0431-772 18

www.bastad.se

Kontakta Akademi Båstad Yrkeshögskola

Recensioner

          (5)
Karolina Virvla Janehag   |   2016-12-27
Akademi Båstad ger dig lite av varje och mycket av allt. Genom breda kurser, LIA samt kompetenta föreläsare och lärare är det en av de bästa utbildningarna i sitt område. Jag är stolt över att ha fått chansen att genomföra denna utbildning.
          (5)
Ida   |   2016-12-21
Jag hade precis gått ur gymnasiet och tyckte det var svårt att få jobb inom hotellbranchen jag stod och trampade och hade svårt att få komma på intervju. Men efter två år på Turism och Service på Akademi Båstad så hade jag flera erbjudanden när jag tog examen. Med utbildningen i ryggen så ökade mina möjligheter markant och jag är så glad över va...
Visa mer
          (5)
Fredrik Bergström, examen 07   |   2016-12-14
2005 var det dags att prova något nytt. Från Sthlm bar det av. Som 23-åring lämnade jag storstad, betongväggar och jobb mot lilla Båstad, en sommarpärla, laholmsbukten, hallandsåsen, skola igen, nya vänskaper och framförallt utbildning och ny kunskap. Jag var sedan barnsben rädd för att stå på scen, hålla ett föredrag var det värsta jag visste. ...
Visa mer