Visa studentum.se som: Mobil

Akademi Båstad YH-utbildningar

Akademi Båstad Yrkeshögskola

Vill du ha en framtid? Här kommer du in i branschen!             

Sök en Yh-utbildning vid Akademi Båstad Yrkeshögskola! Skolan erbjuder inriktningar som ekonomi, turism, försäljning och vård. Samtliga Akademi Båstads Yh-utbildningar är framtagna i samarbete med respektive bransch. Utbildningarna är förlagda till olika platser i Båstad eller på distans.

Akademi Båstad Yrkeshögskola ser till att du kommer rakt in i näringslivet! Det vill säga att din utbildning innehåller kurser som är väl anpassade till den kompetens näringslivet idag efterfrågar.

Att vara den ledande utbildningen inom respektive yrkesområde är den självklara utgångspunkten för de yrkesutbildningar som Akademi Båstad Yrkeshögskola driver. Skolans första kvalificerade yrkesutbildningar startade redan 1997, därefter har man successivt etablerat nya verksamheter.

Under hela utbildningstiden får du komma nära verkligheten, en tredjedel av utbildningstiden är branschförlagd. Undervisningen i Båstad är praktiskt orienterad där studierna till stor del sker i projektform och med handledare från branschen.

Målet för Akademi Båstad Yrkeshögskola är att alla studerande ska växa som individer och framgångsrikt etablera sig på arbetsmarknaden. 


För mer information om Akademi Båstad Yrkeshögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Akademi Båstad Yrkeshögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Akademi Båstad Yrkeshögskola

Box 1135
269 22 Båstad

Recensioner

Helena YTS02   |   2018-03-21
Vill du få kompetens inom denna roliga och breda bransch samtidigt som du investerar i din personliga utveckling? Då har du hittat rätt. Upplevelsebaserat lärande är en fantastisk väg att gå om du inte är så teoretiskt lagd! Bästa två studieåren i mitt liv både investerings- samt utvecklingsmässigt som har tagit mig till roliga o spännande job...
Visa mer
          (5)
Ina   |   2018-02-11
En utbildning med gott rykte i branschen som ger bred kunskap och många valmöjligheter. En bra grund att stå på helt enkelt. Du har stora möjlighet att själv välja inom vilket område du vill utvecklas genom val av LIA etc. Jag är glad att jag valde denna utbildning.
          (5)
TS17   |   2018-02-09
Utbildningen som ger dig en bredd av möjligheter inom branschen. Kunnig personal och fantastiska föreläsare.
          (5)
Beställ information

För att få mer information om Akademi Båstad Yrkeshögskola via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Akademi Båstad Yrkeshögskola
Kursrecensioner
          (4,8)
Baseras på 42 recensioner