Visa studentum.se som: Mobil

Akademi Båstad YH-utbildningar

Akademi Båstad Yrkeshögskola

Vill du ha en framtid? Här kommer du in i branschen!             

Sök en Yh-utbildning vid Akademi Båstad Yrkeshögskola! Skolan erbjuder inriktningar som ekonomi, turism, försäljning och vård. Samtliga Akademi Båstads Yh-utbildningar är framtagna i samarbete med respektive bransch. Utbildningarna är förlagda till olika platser i Båstad eller på distans.

Akademi Båstad Yrkeshögskola ser till att du kommer rakt in i näringslivet! Det vill säga att din utbildning innehåller kurser som är väl anpassade till den kompetens näringslivet idag efterfrågar.

Att vara den ledande utbildningen inom respektive yrkesområde är den självklara utgångspunkten för de yrkesutbildningar som Akademi Båstad Yrkeshögskola driver. Skolans första kvalificerade yrkesutbildningar startade redan 1997, därefter har man successivt etablerat nya verksamheter.

Under hela utbildningstiden får du komma nära verkligheten, en tredjedel av utbildningstiden är branschförlagd. Undervisningen i Båstad är praktiskt orienterad där studierna till stor del sker i projektform och med handledare från branschen.

Målet för Akademi Båstad Yrkeshögskola är att alla studerande ska växa som individer och framgångsrikt etablera sig på arbetsmarknaden. 


För mer information om Akademi Båstad Yrkeshögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Akademi Båstad Yrkeshögskola

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt

Hitta till utbildaren

Akademi Båstad Yrkeshögskola

Box 1135
269 22 Båstad

Recensioner

          (5)
Sofie   |   2017-04-25
Gick utbildningen 1998-2000 och kände att jag fick en väldigt bra grund att stå på och som jag haft stor nytta av under dessa år jag jobbat i branschen. Proffsiga föreläsare, bra förankring i näringslivet samt att Båstad som studieort är väldigt trevlig. Utbildningen har bidragit till ett stort nätverk och en härlig "vi-känsla" bland tidigare st...
Visa mer
          (5)
Elin Moritz, Skånska Möten   |   2017-04-25
Koordinator inom besöksnäringen är en bred utbildning inom besöksbranschen. Tack vare alla föreläsare som kommer direkt från näringslivet och all LIA (praktik) är förutsättningarna för arbete direkt efter utbildningen väldigt stora. Jag har själv gått den och den gav mig en väldigt bra grund och otroligt många kontakter som jag har behållit än i...
Visa mer
          (5)
Bengan   |   2017-04-25
En bred utbildning som ger de bästa förutsättningarna att lyckas under studierna samt efter att man studerat klart. Har haft två av mina roligaste och lärorikaste år på Akademi Båstad under min utbildning.