Visa studentum.se som: Mobil

EN UTBILDNINGSANORDNARE MED LÅNG ERFARENHET!

Akademi Båstad Yrkeshögskola erbjuder utbildningar inom olika yrkesområden. T.ex. Besöksnäring, Trädgård, Ledarskap, Revenue Management, Restaurang och Vård.

Samtliga Yh-utbildningar är framtagna i samarbete med respektive bransch. Det betyder att utbildningarna innehåller kurser som är väl anpassade till den kompetens näringslivet idag efterfrågar.

Att vara den ledande utbildningen inom respektive yrkesområde är den självklara utgångspunkten för de yrkesutbildningar som Akademi Båstad Yrkeshögskola driver. Skolans första kvalificerade yrkesutbildningar startade redan 1997, därefter har man successivt etablerat nya verksamheter.

Under hela utbildningstiden får du komma nära verkligheten. Undervisningen är praktiskt orienterad där studierna till stor del sker i projektform och med handledare från branschen.

Akademi Båstad Yrkeshögskolas utbildningar är förlagda till olika platser i Båstad eller på distans.

Målet för Akademi Båstad Yrkeshögskola är att alla studerande ska växa som individer och framgångsrikt etablera sig och göra sig attraktiva på arbetsmarknaden som förändras löpande.


För mer information om Akademi Båstad Yrkeshögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Akademi Båstad Yrkeshögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kategorier

Försäljning / Handel

Hotell / Event / Turism

Jord / Skog / Natur

   Trädgårdsmästare

Ledarskap / Organisation

   Projektledning

Medicin / Farmaci

Vård / Omsorg

   Social omsorg
   Undersköterska

Hitta till utbildaren

Akademi Båstad Yrkeshögskola

Lyckan 15
269 22 Båstad

Tel: 0431-772 18
akademi.bastad.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 74 recensioner.

Jesper
(5)
En mycket bra och bred utbildning där du får lära dig allt som behövs för att jobba inom besöksnäringen! Högt kompetenta utbildare & relevanta gästföreläsare från branschen, proffsiga utbildningsledare och många tillfälle att få vara med att jobba på evenemang för att få ytterligare erfarenhet. Har trivts mycket bra på mina två år och har verkl...
Visa mer
Evelina
(5)
Att jag vågade ta steget från detaljhandeln och kasta mig in i något jag alltid drömt om... besöksnäringen... det är nog det bästa beslutet jag tagit i mitt arbetsliv! Vilken energi, vilka föreläsare och sån bredd att man kan bli vad man vill ”när man blir stor”... Du kommer inte ångra dig om du väljer denna utbildning!
Amanda
(5)
Intressant och rolig utbildning med många kompetenta och inspirerande föreläsare. Utbildningen håller sig up to date och följer med utvecklingen i branschen. Personlig skola och engagerad kursledning som vägleder oss genom utbildningen. Rekommenderas varmt.
Recensioner
Skolrecensioner
(4,9)
Baseras på 74 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Akademi Båstad Yrkeshögskola, fyll i följande uppgifter: