Delta i vår undersökning om utbildning och tävla om ett presentkort värt 300 kr på Filmstaden 📽️🍿

Studera inredningsdesgin utomlands

02 mar 2010
FRÅGA
Jag är intresserad av att plugga inredningsdesign och vill gärna läsa en termin eller två utomlands. Finns det några utbildningar som har sådana utbyten el. dyl så att man inte måste bekosta hela utlandsstudierna själv? Skulle gärna studera i Florens, Italien.

Tacksam för svar.

Sara

Svar:

11 jan 2022

Hej Sara

I många fall om man vill kombinera sin utbildning med att studera utomlands brukar det finns möjlighet till det. Enklast är om du kontaktar en utlandsförmedlare. En utlandsförmedlare hjälper dig med betyg, ansökan, visum och andra relaterade frågor till dina studier. Om du hellre vill åka på egen hand, så måste du själv ta kontakt med skolan för att få information om studiestart och andra regler som kan vara bra att veta om.

För att veta om det finns möjlighet för studier i Florens, Italien för din utbildning i inredningsdesign, samt om du måste bekosta detta själv eller inte, föreslår jag att du kontaktar din skola och hör efter med dem, om du inte får hjälp av utlandsförmedlaren.

Du kan finna flera utbildningar inom inredningsdesign hos oss på studentum, som förmedlas dels i Sverige så väl som utomlands.

Lycka till!
Studentum

Sveriges mest utbildande nyhetsbrev?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀