Visa studentum.se som: Mobil

Degree in Architecture

Universidad Cardenal Herrera CEU
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Valencia
6 år
Heltid
Studiemedelsberättigad

Degree in Architecture

Degree in Architecture

Degree in Architeture

Degree in Architecture hos University CEU Cardenal Herrera i Valencia ger dig en global träning på en av Europas favoritdestinationer för studenter.

Skolan erbjuder en utbildning helt på engelska, med vilken du erhåller alla nödvändiga förmågor för att kunna kontrollera byggprocessen i dina arkitektoniska projekt. Den globala dimensionen öppnar även dörrar in i den internationella jobbmarknaden där möjligheterna för dig att hitta ett jobb efter examen mångdubblas.

Genom dina år av träning studerar du i en miljö av internationell karaktär med erkända professorer och studenter från fler än 25 nationaliteter. Bland ämnena du studerar hittar du bland annat arkitektoniskt ritande, fysik, struktur och utvecklande av projekt, och mycket mer.

Vidare har du möjlighet att delta i en mängd olika aktiviteter utanför klassrummet: föreläsningar med arkitekter, praktiska workshops, exkursioner och en ändlös ström av sport- och kulturaktiviteter som gör att du får ut mesta möjliga av din tid på universitetet.

Eftersom skolan vet att praktisk erfarenhet är av största vikt får du som student vid CEU UCH möjlighet att få praktikplats på några av de tyngsta arkitekturfirmorna i Europa, i bland annat Portugal, Schweiz, Irland eller Sverige.

För mer information om Degree in Architecture, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Ansökningskrav

Sökande behöver ha gymnasieexamen samt goda kunskaper i engelska. 

Examen & Intyg

Grado en Fundamentos de Arquitectura – Bachelors degree in Architecture.

Kostnader

Kursavgift per läsår är 9 720€. 

Skolan har ett stipendiat-program, Financial Aid Excellence Program, som kan betala upp till 50 procent av utbildningskostnaderna. Kontakta skolan för mer info.

Videoreportage

   

Universidad Cardenal Herrera CEU

Universidad Cardenal Herrera var Valencias första privata universitet och tillhör stiftelsen Foundation San Pablo-CEU – den ledande utbilningsorganisatören i Spanien med tre universitet och diverse andra skolor i Spanien. Stiftelsen påbörjade sitt arbete i Valencia 1971 med undervisning vid campus...


Läs mer om Universidad Cardenal Herrera CEU och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Degree in Architecture

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Universidad Cardenal Herrera CEU

University CEU Cardenal Herrera Calle Luis Vives, 1 Alfara del Patriarca
46115 Valencia

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Degree in Architecture från Universidad Cardenal Herrera CEU, fyll i följande uppgifter: