Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)

Urban Vision & Architectural Design

Domus Academy , i Milano
Längd
11 månader
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
februari 2024 (+3 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Längd
11 månader
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
februari 2024 (+3 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Urban Vision & Architectural Design

Studera Urban Vision & Architectural Design i Milano!

Att studera design i Milano, designens huvudstad, är en fantastisk möjlighet. På Domus Academy kan du ta din masterexamen i urban- och arkitektonisk design.

Med hänsyn till faktorer som miljö, social rättvisa och ekonomisk bärkraft kommer du att utforma koncept för privata och offentliga rum och samarbeta i projekt som definierar en bättre urban framtid.

För mer information om Urban Vision & Architectural Design, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 startdatum

februari 2024

  • Klassrum
  • Milano

september 2024

  • Klassrum
  • Milano

oktober 2024

  • Klassrum
  • Milano

Efter studierna

Karriärmöjligheter: arkitekt, arkitektassistent, stadsplanerare, stadsplanerare, projektforskare, projektledare, landskapsarkitekt, landskapsarkitekt

Upplägg

I praktiska workshops med ledande designstudior och företag lär du dig genom att skapa och designa. Du kommer att bygga värdefulla yrkeskontakter och upptäcka hur du kan omvandla din ambition till framgång.

Masterprogrammet i Urban vision & arkitektonisk design erbjuder nya tekniker för att undersöka de metoder, verktyg och ämnen som definierar samtida stads- och arkitekturprojekt. I det här programmet kommer du att studera designbaserade strategier för att omvandla städer och förnya storstadsområden.

Därför ska du välja Domus Academy

Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig!

1. Designhuvudstaden
Studera vid en högt rankad skola som erkänns av internationella institutioner och publikationer som en av de bästa designskolorna i världen. Upplev Milano, världens huvudstad för mode och design.

2. Utmanande designforskning
Arbeta med flera okonventionella projekt med ledande företag och yrkesverksamma. Skapa omvälvande designkoncept och föreställ dig framtiden genom möjliga och omöjliga scenarier.

3. Designupplevelse och unika karriärmöjligheter
Delta i master-utbildningar med kända och framträdande designers. Utöka ditt kontaktnät under våra workshops med några av de största företagen och studiorna. Få din praktikplats/erfarenhet av praktiskt arbete. Gå med i ett fantastiskt globalt nätverk av alumner.

4. Dynamisk och skräddarsydd utbildning
Anpassa din akademiska väg. Delta i tvärvetenskapliga workshops och anpassa din studieplan efter dina intressen och karriärmål.

5. Dubbel Master
Studera en internationellt erkänd dubbel master-utbildning, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Fortsatta studier

Studera ytterligare tre månader och få en internationellt erkänd dubbel master-examen, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Urban Vision & Architectural Design

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Domus Academy
Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Välkommen till Domus Academy Milano!

Har du redan en kandidatexamen eller yrkeserfarenhet? Är du besatt av design i alla dess former och av framtiden? Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig! 1. DesignhuvudstadenStudera vid en högt rankad skola...

Läs mer om Domus Academy och visa alla utbildningar.

Highlights