TCC Academy

i Skellefteå (+ 8 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

TCC Sverige AB är ett privat och oberoende företag som främst arbetar inom transportsektor järnväg. Företaget etablerades våren 2000 och är idag verksam inom området utbildning (grundutbildningar, fortbildning, uppföljning kompletterande utbildningar mm), urvalstester järnväg, samt lastsäkringar och special kompetens inom järnvägens regelverk. I företaget finns mycket stor erfarenhet och bred kompetens inom ovanstående områden.

Vår historia och nutid

TCC har idag 25 medarbetare och ett antal underkonsulter. Ursprunget till företaget som startades år 2001 i Bollnäs, är Peter Hornegård. Peter arbetar i dag inte aktivt, men finns kvar som stöd i företagets fortsatta utveckling.

Företaget drivs numera av Johnny Lüppert, som har en bakgrund inom järnvägsbranschen och har som mål att verksamheten ska bedrivas genom sina medarbetare och för branschen. Johnny är utbildad lokförare i grunden och har genom åren varit verksam inom de olika områden som TCC utbildar inom.

TCC är ett bolag som har kontor och utbildningar över hela landet. Vilket underlättar då TCC som företag vill arbeta nära sina kunder.

Vi arbetar för Säkerhet, Erfarenhet och Kompetens, vilket innebär att hela företaget arbetar för gemensamma mål, att uppnå dem på bästa sätt och samtidigt ha kul!

Alla som arbetar hos TCC har lika stort värde, fokus ligger på teamet! Om alla trivs och har roligt gör alla ett bättre jobb och alla kan alltid ge och lära av något av varandra. 

Vi värdesätter allas tankar och idéer och ger utrymme för dessa inom verksamheten. Detta har medfört att vi utvecklar vår verksamhet och möter våra kunders behov på ett effektivare och lättare sätt.

Denna teamanda skapar den energi som ni får med oss som leverantör.

Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss på TCC då vi utbildar och kompetensförsäkrar våra kunders anställningsbehov och kommande krav på kompetenshöjande behov. ERTMS står för dörren och vårt team står redo! Då vi vill vara i framkant med nya utbildningsmodeller och pedagogik utvecklar vi ständigt våra utbildningsplattformar och ökar vårt utbud via e-learning.

Till TCC ska du komma med höga förväntningar. Vi lovar nämligen att vara din allra mest engagerade och närvarande samarbetspartner. Det ska vara enkelt att arbeta med oss och vi kommer att anstränga oss för att förstå dina behov och att förverkliga dessa. Vi lovar också att se till att du får exakt den kompetens som situationen kräver.

Vilken utmaning du än har, förvänta dig att vårt team kan lösa den tillsammans med dig!

Säkerhet inom alla områden står i centrum för vårt arbete, vi på TCC arbetar säkert eller inte alls!

Verksamhet

TCC levererar kvalificerade utbildningar inom järnvägssektorn.  Vi är företag och organisationer behjälpliga med urval och rekryteringar. Vi bedriver även urval och rekrytering samt utbildning i Norge och Danmark. Vi har och kan på kunds begäran även utbilda i ett flertal andra länder.

Företaget har verksamhet i Stockholm, Hallsberg, Göteborg, Umeå, Boden, Luleå, Gävle, Uddevalla, Orust, Trollhättan, Töreboda, Ånge, Karlshamn, Örebro, Kalmar, Linköping och Nässjö.

Yrkeshögskoleutbildningar

TCC har ca 20 års erfarenhet av att grundutbilda lokförare för den svenska järnvägsmarknaden och har utbildat över 60% av de idag verksamma lokförarna i Sverige.

TCC har genomfört grundutbildningar för lokförare sedan januari 2001 och har sedan 2002 arbetat som underleverantör till Stiftelsen Yrkeshögskolan Sverige(SKY), för kvalificerad yrkesutbildning (KY) och sedan Yrkeshögskoleutbildningar beviljade inom ramen för Myndigheten för Yrkeshögskolan.

TCC har genom åren även arbetat och arbetar som underleverantör för lokförarutbildningar till kommuner och andra organisationer/företag.

TCC är anslutna till kvalitetssystemet TransQ med ID 203824. TCC har även ett internt system för kvalitetssäkring för lokförarutbildningar på huvudspår som är ett en förutsättning för de tillstånd TCC har av Transportstyrelsen som Utbildningsanordnare och Examinator.


För mer information om TCC Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med TCC Academy

Varför välja TCC Academy?

Samarbete med branscher

Bra kontakter med näringsliv

Behov på

arbetsmarknaden

Utbildningar

YH-utbildning
Järnväg
Lokförare Utbildningsform Längd Ort
Lokförare Klassrum Flera orter (5)
Logistik / Spedition
Produktionslogistiker
Produktionslogistiker Distans med träffar 89 veckor Flera orter (2)
Personal / Arbetsmiljö / HR
Arbetsmiljöingenjör
Arbetsmiljöingenjör Distans med träffar Flera orter (2)
Teknik
Kvalificerad bantekniker Klassrum Nässjö
Fordonsteknik
Järnvägsprojektör Distans med träffar Flera orter (2)

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: TCC Academy

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

TCC Academy


Tel: 010 - 682 32 19
www.tccacademy.se


Highlights