Visa studentum.se som: Mobil

Sundbybergs folkhögskola

Sundbybergs folkhögskola

Sundbybergs folkhögskola har haft sitt nuvarande namn sedan 1997, men skolans anor sträcker sig ända tillbaka till 1836 då den kallades Stockholms Borgarskola. Skolan erbjuder kurser på en mängd olika nivåer där du både kan läsa upp grundskolebehörighet, gymnasiehörighet, allmän behörighet, olika profilkurser samt svenska som andraspråk.

Estetisk profil

Skapandet är en viktig del av skolans profil och estetiska ämnen eller moment är finns som tillvalsämnen till nästintill alla ettåriga kurser. Här träffar får du chans att utbyta erfarenheter med människor från olika bakgrunder och kulturer.

Härlig folkhögskolekänsla 

I den gamla skolbyggnaden med härlig folkhögskolekänsla finns ett stort skolbibliotek, en ljust ateljé för skapande aktiviteter, datasalar och en språkstudio. Det finns också en skolkafeteria där du kan köpa prisvärd fika eller lunch.


För mer information om Sundbybergs Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Sundbybergs Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Sundbybergs Folkhögskola

Kasernvägen 1
174 02 Sundbyberg


Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 4 recensioner.

Astrid
(5)
Mitt år på Sundbybergs folkhögskola förändrade mitt liv. Dels tog året mig vidare till min drömutbildning på universitetet, men viktigast av allt upplevde jag en otrolig sammanhållning och ett meningsutbyte under året där. Jag träffade människor från alla platser runt om från Stockholm, med olika kulturer och åsikter. Det var ett fantastiskt nyt...
Visa mer
Balzhan Kaldybayeva
(5)
Att man får meningen med livet, man skapar nya kompisar, lärarna som pushar elever, elever som stöttar varandra. Själva skolan är bäst.
Taner
(5)
En jättebra skola, lärarna är jätte underbara, trevliga. Om det inte vore för lärarna och denna folkhögskola så skulle jag nog aldrig tagit tag i mina studier. Jag är evigt tacksam för allt stöd och hjälp!
Beställ information

För att få mer information om Sundbybergs Folkhögskola via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,8)
Baseras på 4 recensioner.