Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Internationell reseplanering, flygkoder samt resegeografi för blivande resesäljare

ProNordic Education
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
Distans
Egen takt
Ej studiemedelsberättigad – se lånealternativ
Startdatum: Kursstart sker löpande - Distans
traveling map

Internationell reseplanering, flygkoder samt resegeografi för blivande resesäljare

Reseutbildning för gymnasieskolor

Kursen vänder sig till elever som studerar på Hotell- och Turismprogrammet och vill få en inblick i de koder och termer som används inom reguljär flygtrafik. Man lär sig bland annat hur man planerar en resa rent geografiskt och på lämpligast sätt. Man lär sig även om valutor som förekommer världen över och samt för förståelse för tidszoner och hur man manuellt kan räkna fram dessa.

Kursen bygger på E-Learning om cirka 20 timmar där eleverna läser online med tillhörande övningar och quiz med facit. Jämte detta har eleverna alltid vår support i vårt distansklassrum för frågor och diskussioner kring de olika modulerna. E-Learning/online lektionerna sker på engelska. Eleverna har access och har möjlighet att slutföra kursen inom 12 månader från kursstart.

För mer information om Internationell reseplanering, flygkoder samt resegeografi för blivande resesäljare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kursens innehåll

  • Marketing and selling geography based travel
  • Understanding and reading mapscodes
  • Three-letter city
  • Planning travel itineraries
  • Currency and currency codes
  • World time zones
  • Different modes of transport around the world

Lärande på distans

Distansstudiers oerhörda fördelar

Du väljer fritt när på dygnet du studerar beroende på ditt livsschema och förutsättningar. Distansklassrummet fungerar som vår "skola" där du loggar in när du önskar support, vill ha svar på frågor eller bara se vad som är på gång i de olika "klassrummen" där var modul/kapitel i kurslitteraturen motsvaras av ett klassrum i distansplattformen. Du behöver inte vara uppkopplad till distansklassrummet på något specifikt klockslag, utan när det passar dig. Däremot finns inlämningsuppgifter som ska skickas in på datum enligt rekommenderat schema. De frågor och svar som ställts i distansklassrummet ligger kvar i respektive forum och man tar del av diskussionerna när man själv önskar. Inspelade föreläsningar gör det även möjligt att ta del av föreläsning online.

Examen, diplom m.m.

Efter kursavslut och avklarad tentamen erhåller eleverna ett IATA Certifikat för kursen Geography In Travel Planning.

Efter avslutat utbildning 

En tredjedel av våra kursdeltagare går ut i arbete direkt efter avslutade studier. Utbildningspersonalen är aktivt verksamma i branschen. Våra avgångselever arbetar i dag bland annat på TICKET, Resia, Big Travel, Etraveli Scandorama m.fl. Några av våra kursdeltagare driver i dag egen resebyråverksamhet som till exempel Luu Travel, Go To Greece, Transylvanien Resor, Gordin Travel, UNO Travel m.fl.

Vi har under årens lopp skapat ett mycket starkt kontaktnät med tidigare kollegor och avgångselever. Detta har gjort det möjligt att lotsa ut våra kursdeltagare i arbete till en fantastisk bransch.

Kostnader

Finansiering - Förmånliga lånevillkor till kursavgiften

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader. Lån går att söka upp till och med 72 månader.

Länk till utbildningslån hittar du på vår hemsida eller på humanfinans.se.

ProNordic Education

ProNordic Education tilldelades och utnämndes åren 2015, 2016, 2017 till Bästa IATA utbildare Europa, något som vi är mycket stolta över! ProNordic Education är ett IATA Authorized Training Center (ATC) som utbildat över 900 kursdeltagare i Internationell IATA och Amadeus sedan...


Läs mer om ProNordic Education och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Internationell reseplanering, flygkoder samt resegeografi för blivande resesäljare

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till ProNordic Education

ProNordic Education

Skeppargatan 8
114 52 Stockholm

Tel: 08662 06 00
Mobil 0733860330
Fax 086676565
pronordic.eu

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 29 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Internationell reseplanering, flygkoder samt resegeografi för blivande resesäljare från ProNordic Education, fyll i följande uppgifter: